Mooie opbrengst benefiet galadiner Dagbesteding

Op maandagavond 28 oktober organiseerde Laurens Dagbesteding een benefiet galadiner in theater Het Plein in Ridderkerk. Dit galadiner bracht maar liefst 13.500,- euro op, een opbrengst die volledig ten goede komt aan de bezoekers van de Dagbesteding van Laurens.

“Wij zijn heel blij met dit mooie resultaat”, vertellen Desiree van Vliet en Yvonne Gilijamse, beiden initiatiefnemers en teamleiders van de Dagbesteding van Laurens. “Met de opbrengst kunnen we onze Dagbestedingen nog mooier en gezelliger maken voor onze bezoekers.  

We bieden op 13 locaties Dagbesteding aan in Rotterdam. Deze vorm van dagopvang voor thuiswonende ouderen wordt steeds belangrijker. Maar omdat een groeiend aantal cliënten steeds meer en zwaardere zorg nodig heeft, staat de dagbesteding onder druk. Deze extra inkomsten zijn dan ook van harte welkom.

Wij bedanken daarom RMC, LIPS, Kattenburg/Weenink, Thereca, Sint Laurensfonds, Trevvel, Web/Tech Bakery, KPN, Consyst, Nedap, Talis, De Familie Film en Televisie, Zetacom, Zorgapotheek W. van Amelsfort, het team van Van der Valk, Dignus, Vriend van Laurens en alle andere gasten die aan dit mooie resultaat hebben bijgedragen.” 

 

Deel op social media

×

Zoeken