Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn veel waard voor cliënten en Laurens. Voor de nodige gezelligheid, om samen activiteiten te doen of in de ondersteuning van zorg als dat nodig is. Denk aan samen wandelen of fietsen, met een bewoner naar het ziekenhuis, helpen bij het koken. Vrijwilligers maken, net als naasten, een wereld van verschil. Bij cliënten thuis en op onze zorglocaties.

Voordat jij als vrijwilliger aan de slag kan, kijken we welke kennis en vaardigheden je al hebt om ondersteunende activiteiten uit te voeren. Is er extra kennis nodig, dan bieden we trainingen aan. Voor jou als vrijwilliger en ons is het fijn als je veel taken zelfstandig kunt uitvoeren. Hierdoor word jij zo veel mogelijk onderdeel van het leven van ouderen. En help je mee aan extra gezelligheid en minder werkdruk van de professionals op locaties.

Ondertussen werken er al meer dan 2000 vrijwilligers bij Laurens. Zij zijn vast onderdeel van de teams en een bekend gezicht voor bewoners. Sluit jij je aan bij ons vrijwilligersnetwerk? Meld je dan aan.