Alles over

Revalidatie

  • Zorg op maat, zo lang het nodig is
  • Deskundige zorg van professionals
  • Thuis of op locatie

Na een operatie, ziekte of ongeluk wilt u zo snel mogelijk weer zelfstandig zijn. Revalidatie kan daarbij helpen. Laurens begeleidt u graag in uw weg naar herstel. Met goede zorg, oefeningen of therapie op maat. In een omgeving die past bij uw zorgvraag en behoeften. Bijvoorbeeld thuis, poliklinisch of op een revalidatielocatie. Samen kijken we wat voor u de beste plek is. En altijd samen met uw dierbaren.

Onze specialismen
Laurens is altijd dichtbij, met zorg die past. Of u nu thuis, poliklinisch of op een revalidatielocatie herstelt. Wij ondersteunen u in elke fase van uw herstel en zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden.

RevaStart
Heeft u geen ziekenhuiszorg meer nodig, maar kunt u nog niet starten met een revalidatiebehandeling? Bijvoorbeeld omdat er nog geen professional beschikbaar is, of nog geen plek op een revalidatielocatie? Dan is er RevaStart. Hét tussenstation dat ervoor zorgt dat u hulp krijgt die past bij uw situatie.

Specialistische zorg
Of u nu thuis, poliklinisch of op een revalidatielocatie herstelt, u kunt altijd rekenen op deskundige zorg van onze professionals. Van fysiotherapeuten tot logopodisten. En van diëtisten tot psychologen. Op deze pagina staat precies wie wat doet. En waar de experts u bij kunnen helpen.

Dit kunnen wij voor u betekenen