Cliëntportaal

Altijd uw zorggegevens bij de hand. Dat kan met Caren, het cliëntportaal van Laurens. In het portaal vindt u altijd alle informatie over uw gezondheid of die van uw naaste. En organiseert u zorg en deelt u informatie rondom uw zorgsituatie. Op een makkelijk én veilige manier.

Met het cliëntportaal Caren geeft Laurens u als cliënt of als naaste online toegang tot informatie uit het zorgdossier. Die online omgeving is beveiligd. Inloggen kan via uw persoonlijke cliëntenportaal.

Aanmelden voor het cliëntportaal
Krijgt u of uw naaste zorg van ons? Dan krijgt u een persoonlijke code, waarmee u zich kunt aanmelden voor cliëntportaal Caren. Heeft u nog geen inloggegevens gekregen? Vraag deze dan aan, bij uw zorgcoördinator of wijkverpleegkundige.

Meer informatie over cliëntportaal Caren
Wilt u meer weten over cliëntportaal Caren? Of heeft u hulp nodig bij het gebruik van het portaal? Bekijk dan de handleiding met uitleg of vind de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook kunt u contact opnemen met de helpdesk van Caren. Of lees de gebruiksvoorwaarden van uw digitale zorgdossier na.

Heeft u een vraag over de zorg of behandeling die u of uw naaste krijgt bij Laurens? Neem dan contact op met de zorgcoördinator of teamleider.

Foto 11