Zorg in een palliatief centrum van Laurens

Als u te horen krijgt dat u nog maar een aantal maanden te leven heeft, dan kunt u als u wilt terecht op in een palliatief centrum van Laurens. Daar staat een multidisciplinair team voor u klaar. Op deze locaties kunt u in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven. Op een manier die bij u past en met zorg dichtbij.

Volledige zorg
In de palliatieve centra van Laurens bieden wij de zorg die nodig is. Hoe ingewikkeld de zorg die u nodig heeft ook is. Dag en nacht zijn de verpleegkundigen er voor u en uw dierbaren. Zij helpen jullie met zorg en acceptatie. Het unieke aan de palliatieve locaties van Laurens is dat een uitgebreid team u ondersteunt. Zowel lichamelijk als fysiek. Dat team kan bestaan uit een specialist ouderengeneeskunde, een maatschappelijk werker, een geestelijk verzorger en een psychologische medewerker.

U kiest de locatie
Laurens heeft drie centra voor zorg in de laatste levensfase. Dat zijn Cadenza Zuid (Rotterdam-Zuid), De Elf Ranken (Barendrecht) en Liduina (Rotterdam-Noord). U kunt zelf de locatie kiezen. Dichtbij waar u nu woont. Of juist dicht bij uw naasten, zodat zij u makkelijk kunnen bezoeken. Palliatieve zorg in een palliatief cenrum van Laurens wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Foto 27 Final LR

Oog voor uw naaste(n)
In de palliatieve centra van Laurens is er ook oog voor uw familie en dierbaren. Voor uw rust mogen er vijf bezoekers per keer zijn. Zijn ze er even niet en mocht er iets met u gebeuren, dan houden de verpleegkundigen altijd nauw contact met hen.

Wilt u palliatieve zorg bij ons op locatie?
Uw (huis)arts is vaak de eerste die met u bespreekt wat mogelijk is met palliatieve zorg. Wilt u zelf contact opnemen met Laurens? Bel dan naar Laurens Entree, via 010 332 30 00 (elke dag van 8.00 uur tot 23.00 uur). Wij bespreken dan met u wat mogelijk is. Hier kunt u ook naartoe bellen als u een rondleiding bij ons wil.