Laurens verspreidt geluk in de buurt

18 april 2024

Afgelopen week stond bij Laurens in het teken van geluk. Verschillende huizen van Laurens maakten met cliënten een Gelukswandeling door hun buurt. In Rotterdam, Barendrecht en Lansingerland gingen zij 'gewapend' met harten-ballonnen en lieve complimenten voor iedereen die ze tegen kwamen, de wijk in voor een gezellige groepswandeling.

Gelukswandeling Laurens Borgstate 11apr24 DSC 0340

Geluksbrigades

De deelnemers trokken er samen met mantelzorgers, vrijwilligers en zorgmedewerkers op uit voor een bijzonder geluksavontuur. Als ware Geluksbrigades gingen zij op pad om buurtgenoten en elkaar op te vrolijken en te ontroeren met liefdevolle geluksacties.

Gelukswandelingen zijn speciale wandelvoorstellingen onder leiding van kunstenaar Misja Immink. Met Gelukswandelingen wil hij bewoners van verpleeghuizen en vrijwilligers samen actief te laten genieten van de buitenlucht, en om hen sociaal en cultureel te verrijken en verblijden.

Dankzij onze vriendenstichting Dignus konden wij samenwerken met Misja voor een speciaal Laurens Geluksevenement.

Buurtbewoner

Sociaal en verbindend initiatief

Ook Rotterdam wethouder Zorg, Ouderen en Jeugdzorg Ronald Buijt, omarmt dit sociale en verbindende initatief. Hij liep gezellig een stukje op met de Geluksbrigade door Schiebroek.

Gelukswandeling Laurens Borgstate 11apr24 DSC 0212