Dementie zorg

Ouderen die dementie hebben wonen niet perse in een verpleeghuis. Samen met de PG casemanager is langer thuis blijven mogelijk.

De PG casemanager begeleidt, ondersteunt en coördineert het welzijn, de zorg en de behandeling. Dit doet de PG casemanager samen met u en een psychogeriatrisch mobiel team. Niet alleen verbetert hierdoor de kwaliteit van leven van deze thuiswonenden. Het blijft ook in stand. En als hun partner of mantelzorger extra ondersteuning nodig hebben, dan kan dit.

Werkgebied

We bieden deze verpleegkundig specialistische zorg thuis in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht en Lansingerland.

Financiering

Via de Zorgverzekeringswet.

Wachttijd

Wilt u meer weten over casemanagement dementie en de wachttijd? Neem dan contact op met Laurens via 010 33 20 200. U kunt altijd contact opnemen met ons of met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 6 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder zorg krijgt. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamelijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).

Meer weten!

Bekijk de folder thuiszorg voor klanten of bel 010 33 23 000

×

Zoeken