Expert in dementiezorg

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Leven met dementie kan betekenen dat u, of uw naaste, intensieve zorg en begeleiding nodig heeft. Als het moment aanbreekt dat de ondersteuning van mantelzorg of professionele thuiszorg niet meer voldoende is of te zwaar wordt, kunt u bij onze zorglocaties terecht voor gespecialiseerde en persoonsgerichte dementiezorg. De juiste zorg op ieder moment. Dag en nacht. 

Wilt u meer weten over dementiezorg bij Laurens?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden 
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek: 010-33 23 000

Zorg van Laurens is integer en professioneel, met oog voor persoonlijke aandacht, naasten en omgeving.

Bijzonder vanzelfsprekend voor Laurens

Uw wensen en mogelijkheden staan centraal in onze zorg. We doen er alles aan om u zoveel mogelijk te helpen leven zoals u dat gewend bent. Dat doen we niet alleen, maar samen met de mensen om u heen. Uw dierbaren en andere zorgverleners zoals uw huisarts, specialist of behandelaar. Wij kijken naar wat u belangrijk vindt en nodig hebt, en sluiten onze zorg daarop aan. Altijd met aandacht wat er nog wél kan, zonder daarbij de beperkingen uit het oog te verliezen. 

Zo dat wat voor u altijd vanzelfsprekend was, ook zolang mogelijk vanzelfsprekend blíjft.

Dementiezorg van Laurens

Onze zorg kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. We willen dat u zich erkend en welkom voelt bij ons. In een veilige en vertrouwde omgeving. We leren u graag goed kennen, zodat we weten wat u belangrijk vindt en nodig heeft. Daar sluiten we onze zorg op aan.

 

Ook als u bij ons komt wonen, blijven uw dierbaren en naasten volledig deelnemen aan uw leven. We doen er alles aan om u te helpen leven zoals u dat gewend bent. De aanwezigheid en inbreng van uw familie en omgeving spelen hierbij vanzelfsprekend een belangrijke rol. We leren daarom niet alleen u, maar ook uw dierbaren graag kennen. 

 

 

De professionals van Laurens verstaan hun vak en zijn bevoegd en bekwaam. Als organisatie vertrouwen en bouwen we op de kennis en het vakmanschap van onze medewerkers. Professionals die zien wat er kan. En die voelen wat er nodig is. Professionals die samenwerken. Met elkaar, met andere zorgverleners én met de mensen die voor u belangrijk zijn. Zodat u erop kunt vertrouwen dat we de juiste keuzes maken en de beste oplossingen bieden.  

Iedereen is uniek. Logisch dus, dat elke zorgvraag anders is.

Wonen met zorg

De zorglocaties van Laurens zijn verpreid over de hele Rijnmond regio. In Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Rotterdam bieden wij gespecialiseerde dementiezorg.

Zorglocaties van Laurens

Wilt u meer weten over de zorglocaties die wij aanbieden? Bekijk dan dit handige overzicht met al onze locaties.

×

Zoeken