LAURENS DEELFRANKEN BY BRANDONBAAN 14
locatie

De Elf Ranken

  • Wonen, herstellen en palliatieve zorg
  • Twee kleurrijke binnentuinen
  • Kleinschalige woongroepen
De Elf Ranken
  • Middeldijkerplein 28
    2993 DL Barendrecht
  • 010 332 15 50

De Elf Ranken heeft verschillende soorten zorg onder één dak. Dit is een woonzorglocatie voor mensen met dementie. En voor mensen met lichamelijke klachten. Ook kunnen mensen bij ons herstellen na een ziekenhuisopname, of terecht voor zorg in de laatste levensfase.

Wonen
De bewoners wonen in kleinschalige woongroepen en hebben ieder een eigen slaapkamer. Ze delen een huiskamer, keuken en badkamer met de andere mensen op de woongroep. Samen met bewoners en hun familie maken we een zorgplan op maat. Daarmee zorgen we ervoor dat dit perfect aansluit op hun wensen en behoeften. In het zorgplan staat welke zorg er nodig is en wie daarbij kan helpen. Dat kunnen onze gespecialiseerde medewerkers zijn of juist de naasten.

Revalideren
Bij De Elf Ranken hebben we een speciale afdeling voor mensen die herstellen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of ziekte. Deze cliënten krijgen een eigen kamer en begeleiding van deskundige medewerkers. Zoals artsen, specialisten, fysio- en ergotherapeuten. Zij maken samen met cliënten en hun familie een behandelplan. Met doelen, wensen en mogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat iemand zo snel mogelijk weer zelfstandig thuis kan wonen.

Palliatieve zorg
Bij De Elf Ranken hebben we een kleine afdeling voor palliatieve zorg. Hier zorgen we samen met cliënten en hun familie voor een mooie afronding van het leven van de cliënten. Ervaren medewerkers geven kleur aan de laatste levensfase van onze cliënten. Door hen dag en nacht te ondersteunen met zorg op maat.

  • Instellingen aanpassen

Titel

De buurt
De Elf Ranken ligt aan het levendige Middeldijkerplein. Op loopafstand ligt winkelcentrum Carnisse Veste en de bibliotheek. En de natuur is helemaal dichtbij met het Riederpark en de Gaatkensplas om de hoek. In onze kleurrijke binnentuinen zijn genoeg fijne plekjes om rustig te zitten of een boek te lezen.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Wilhelminaplein.
2. Aansluitend neemt u RET tram 25 richting Carnisselande tot halte Middeldijkerplein.
3. Vervolgens moet u 1 minuut lopen naar Middeldijkerplein 28.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie De Elf Ranken.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.