LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 02
locatie

Cadenza Zuid

  • Persoonlijke zorg in de laatste levensfase
  • In een rustige, groene omgeving
  • Passend bij elke unieke wens
Cadenza Zuid
  • Oosterhagen 239
    3078 CL Rotterdam
  • 010 332 34 50

Bij locatie Cadenza Zuid geven we zorg aan mensen die in de laatste levensfase zitten. Bijvoorbeeld omdat ze een levensbedreigende of ongeneeslijke ziekte hebben. In een huiselijke sfeer zorgen we samen voor een mooie afronding van het leven. Op een manier die past bij de wensen van onze gasten.

Persoonlijke en deskundige zorg
Cadenza Zuid is een kleine, rustige locatie. Daardoor kunnen we persoonlijke zorg geven aan onze gasten en hun familie. En de laatste wensen uit laten komen. Onze gasten worden professioneel begeleid door ervaren medewerkers. Bijvoorbeeld door verpleegkundigen, psychologen en muziektherapeuten. Zij zorgen dag en nacht dat onze gasten én hun familie zich prettig voelen.

Een warm thuis
Onze gasten hebben allemaal een eigen kamer. Deze past volledig bij hun levensfase en zorgbehoefte. De kamer kan helemaal ingericht worden naar eigen smaak. Bijvoorbeeld met spullen en meubels van thuis. En als gasten een huisdier hebben, mag die natuurlijk mee. Buiten de kamer is er ook genoeg ruimte om nog volop te genieten. Bijvoorbeeld in onze tuin, Grand Café of huiskamers. Deze plekken stralen allemaal rust uit en hebben een fijne sfeer.

Prezo-keurmerk hospicezorg
Onze zorg en ondersteuning draagt het Prezo-keurmerk van Stichting Perspekt. Het keurmerk toont aan dat onze locatie goede en verantwoorde zorg geeft aan gasten en hun familie. Zij hebben de regie, wij luisteren naar hun wensen. Meer informatie over het Prezo-keurmerk vindt u op de website van Perspekt.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Cadenza Zuid ligt in de woonwijk IJsselmonde. Op loopafstand liggen winkels en het prachtige Rietpark. Maar nóg dichterbij is onze eigen tuin. Daar kunnen gasten ook heerlijk van de natuur genieten, zonder de locatie te verlaten.

Wist u dat…
Wij in 2022 een hele gulle donatie hebben ontvangen van Stichting Roparun? Daarmee hebben wij twee koppelbedden aangeschaft, waardoor naasten bij hun dierbaren kunnen logeren. Daarnaast konden wij een deel van ons meubilair vervangen. Wij zijn Stichting Roparun ontzettend dankbaar.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Wilhelminaplein.
2. Aansluitend neemt u RET tram 23 richting Beverwaard tot tramhalte Akkeroord.
3. Vervolgens moet u 7 minuten lopen naar Oosterhagen 239.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Cadenza Zuid.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.

Een kijkje nemen bij Cadenza Zuid

LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 21 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 32 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 34 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 35 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 41 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 42 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 58 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 74 normaal
LAURENS CADENZA ZUID BY BRANDONBAAN 75 normaal