Weer veilig op bezoek!

Door de coronacrisis was bezoek aan het verpleeghuis niet toegestaan. Gelukkig gaan we weer een nieuwe periode in, waarin bezoek weer mogelijk is. Al moet dat natuurlijk wel veilig, volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD Rotterdam-Rijnmond.

Elke locatie is anders

Per locatie bekijken we de mogelijkheden. Bezoek kan vaak alleen nog op afspraak. Verder maken we afspraken over een gezondheidscheck bij binnenkomst, looproutes en een maximum aantal bezoekers op hetzelfde moment. Omdat de situatie per verpleeghuis verschillend is, kan de startdatum variëren en is de bezoekregeling soms ook net wat anders.

In onderstaande video leggen we graag uit hoe bezoek op onze locaties er ongeveer uit gaat zien.

Veilig en verantwoord

Heel graag maken we voor iedere bewoner bezoek weer mogelijk, maar het kost tijd dit veilig en verantwoord te doen. Zodra er in een huis weer bezoek kan komen, informeren we de eerste contactpersonen. Daarom vragen we u vriendelijk hierover niet eerder contact met ons op te nemen, om grote (telefonische) drukte voor onze zorgcollega's te voorkomen. 

Uiterlijk 15 juni hopen we in al onze locaties weer bezoek te kunnen ontvangen. Tot die tijd hopen en rekenen we graag op uw begrip.  

Ook de alternatieve manieren van bezoek blijven voorlopig bestaan. Bijvoorbeeld in de Kletscontainer, de Kom-op-Visite kar of door middel van beeldbellen. Uw contactpersoon bij Laurens kan u hier uitgebreid over informeren.

 

Gerelateerde tags

Deel op social media

×

Zoeken