Sport met leeftijdsgenoten tijdens de Senior Games!

Beweegt u ook mee?

Een sport- en beweegdag vol clinics, sportlessen en beweegactiviteiten: op 20 september worden de Senior Games georganiseerd op Sportcomplex Olympia aan de Buitendijk 100, in Rotterdam. Sporticoon Nelli Cooman en wethouder Sven de Langen openen deze dag, bedoeld voor alle Rotterdamse senioren. Inschrijven kan nog!

Sporten op ieder niveau

Van boksen tot beachvolleyball, van walking football tot walking hockey en van gelukswandelingen tot yoga. Iedereen kan meedoen en sporten kan op elk niveau, van licht intensief tot zwaar. Ook zijn er denk- en behendigheidssporten. Professionals begeleiden de verschillende sport- en beweegactiviteiten. Uiteraard wordt tijdens de dag rekening gehouden met alle geldende coronamaatregelen vanuit het RIVM.

Bewegen is gezond en leuk

Doel van de Senior Games is niet om nieuwe wereldrecords te vestigen, maar om Rotterdamse senioren in beweging te brengen en kennis te laten maken met nieuwe sporten. Want bewegen is gezond en leuk. Bovendien helpt het gezondheidsklachten op latere leeftijd voorkomen en is het ook nog eens gezellig. De Senior Games zijn een uitnodiging daartoe.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich gratis inschrijven op www.seniorgamesrotterdam.nl. Gekozen kan worden voor een tijdsblok van 2 uur. Het eerste blok is van 11:30 - 13:30 uur en het tweede blok is van 14:00 - 16:00 uur. Tijdens een blok kan aan 4 activiteiten worden deelgenomen. 

Initiatiefnemers

De Senior Games Rotterdam zijn een initiatief van Laurens en Dignus | Vriend van Laurens en worden in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam georganiseerd. Ook de bewoners van onze verpleeghuizen doen mee: voor hen worden op deze dag verschillende sport- en beweegactiviteiten op de locaties georganiseerd.

Deel op social media

×

Zoeken