Heeft u een luisterend oor of goede raad nodig?

Onze cliëntvertrouwenspersonen staan voor u klaar

De gevolgen van het coronavirus worden met de dag ingrijpender voor ons allemaal. Nieuwe besmettingen zijn moeilijk te stoppen en mensen met een kwetsbare gezondheid lopen een hoog risico op zeer ernstige, levensbedreigende klachten.

We doen er alles aan om de gezondheid van cliënten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Dat gaat gepaard met heftige, maar helaas noodzakelijke, maatregelen. Zo heeft het sluiten van onze verpleeghuizen voor bezoekers, grote invloed op de levens van cliënten en hun naasten/mantelzorgers. 


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Woont of verblijft u in een locatie van Laurens of ontvangt u thuiszorg van ons? We begrijpen dat de corona-maatregelen en het tempo van de ontwikkelingen overweldigend kunnen zijn voor u als cliënt, én voor uw omgeving.

Daarom is er nu voor u de Laurens LuisterlijnWij zijn er graag als luisterend oor in deze moeilijke en onzekere periode. Voor al uw vragen, zorgen, verdriet of datgene wat u bezighoudt. Bellen kunt u naar 085 208 3615, op maandag en donderdag tussen 10:00 - 12:00 uur.

Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze cliëntvertrouwenspersonen. Zij zijn er voor u en staan u graag bij met een luisterend oor, of goede raad. 

Klik hier voor de contactgegevens van ons team > 

Deel op social media

×

Zoeken