Geslaagde kerstpakkettenactie!

Alle 58 bewoners van Laurens Dijkveld kregen op zaterdag 24 december een kerstpakket, een kerststuk en wat lekkers bij de koffie. Het was een sympathieke actie van de zoon van een van de bewoners.

De kerstman, Marcel Stadhouders , heeft anderhalve week geleden pas het initiatief genomen voor deze spontane actie.
"Mijn moeder woont na een cva nu twee maanden in Laurens Dijkveld. Ik ga vaak op bezoek en iedere keer als ik wegga, staat er een mevrouw bij de lift die altijd vraagt "meneer hoe laat is het?". Zo ook anderhalve week geleden. Ik kwam de lift uit en zag haar. Ik wilde mijn telefoon al pakken om de tijd te zien. Maar in plaats daarvan hoor ik "meneer hoe....gaat het met u?" Ik was verbijsterd en mijn hart brak. Ze vroeg hoe het ging, hoe het met mijn moeder ging, we hadden een praatje en ze lachte weer. Ik ging naar buiten en dacht ik wil iets doen voor deze mensen.

Zelfs de vogeltjes van bewoners zijn verwend.

Ik ben bedrijven gaan mailen, via social media en via via gaan benaderen om te sponseren en ondanks de korte tijd is het gelukt! Bakker klootwijk gruttostraat heeft lekkers bij de koffie gesponserd, Renes heeft de dozen voor de pakketten gesponserd, de Bloemenjungle heeft prachtige kerststukken gesponserd en Jumbo Wuijts Vlaardingen, COOP Bredenoord, Albert Heijn Dillenburgplein, Stroopwafel express, Italiano drop, Vodafone en RTC/RMC hebben de inhoud van de pakketten gesponsord. Zelfs de vogeltjes die bewoners nog hebben, zijn verwend door dierenspeciaalzaak Beestenspul. Bewoners waren tot in tranen ontroerd. Het was onvergetelijk en krijgt wat mij betreft een vervolg.

bron tekst & foto: De Havenloods

Gerelateerde tags

Deel op social media

×

Zoeken