Alzheimercafé 15 oktober

Als eten en drinken niet meer vanzelfsprekend is...

Op 15 oktober vindt weer een Alzheimercafé plaats. Deze avond staat het thema 'Dementie en voeding' centraal. Want wat nu als eten en drinken niet meer vanzelfsprekend is? 

Tijdens deze avond praten we over de diverse problemen die optreden bij dementie in relatie tot eten en drinken en krijgt u tips over wat u kunt doen. Natuurlijk komen daarbij diverse dilemma's aan de orde. Gastspreker Marina Goud, diëtiste van Laurens geeft een presentatie over dit onderwerp. 

De inloop van het Café is van 19.00 - 19.30 uur. Het officiële gedeelte duurt van 19.30 tot 20.30 uur, waarna er gelegenheid is om met een drankje met lotgenoten en behandelaars na te praten. Het Alzheimercafé Rotterdam Centrum wordt gehouden in:

Laurens Antonius Binnenweg
Nieuwe Binnenweg 33
3014 GC Rotterdam

Voor wie? 

Iedereen die een vraag heeft over dementie kan in het Alzheimercafé terecht. Of het nu iemand is die onlangs heeft gehoord dat hij dementieheeft, iemand die zorgt voor een familielid met dementie of iemand die beroepshalve met dementie te maken heeft. Al deze mensen kunnen in het café leren van elkaars ervaringen en gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde. Als u een bezoek aan het Alzheimercafé wilt brengen, kunt u gewoon langs komen en kijken hoe het in zijn werk gaat. U hoeft zich niet aan- of af te melden!

Bereikbaarheid

Antonius Binnenweg bevindt zich op enkele minuten lopen vanaf metrostation Eendrachtsplein, waar ook meerdere trams stoppen. Tramlijn 4 stopt op de Nieuwe Binnenweg zelf. Ook kunt u met de auto komen, er is gelegenheid om op eigen terrein te parkeren tegen een gereduceerd tarief.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over het Alzheimercafé.
Of neem contact op met organisator Marianne van Tol, via 06 19 49 30 93 of m.vantol@laurens.nl.

Gerelateerde tags

Deel op social media

×

Zoeken