14-jarige Nora voor één dag baas van Laurens

“Ik heb ontzettend veel respect voor mensen die werken in de ouderenzorg”

Altijd al de baas van een grote organisatie willen zijn? Het overkwam de veertienjarige Nora van het Geuzencollege West. Als 'Baas van morgen' mocht Nora één dag op de stoel zitten van bestuurder Jolanda Wakkerman.

'Baas van morgen' is een landelijk programma van JINC waarin jongeren één dag lang een 'baas' vervangen en een opdracht uitvoeren. De opdracht van Nora was:"hoe kunnen we leren en ontwikkelen binnen Laurens aantrekkelijk maken voor jonge mensen die een vak gaan kiezen?” Nora sprak hierover met verschillende medewerkers van Laurens.

Veel respect
Bij de Hofstee heeft Nora het reilen en zeilen van een woonzorglocatie kunnen meemaken. Ze was erg onder de indruk van het geduld en de liefde die de zorgmedewerkers voor de cliënten hebben. “Ik heb ontzettend veel respect voor mensen die werken in de ouderenzorg”. Zelf wil Nora later ook graag in de zorg werken. Op de vraag waar ze over 10 jaar is zegt ze: “Ik wil zeer zeker in de zorg werken. Misschien niet met ouderen maar misschien kraamzorg of iets met kinderen”. 

Fotograaf: Brandon Baan.

Deel op social media

×

Zoeken