Digitale toegang

Veilige toegang tot uw woning

Laurens biedt u de zorg die u nodig heeft, in uw eigen omgeving. Kunt u zelf de deur niet voor ons open doen? Dan zorgen we voor een veilige digitale toegangsoplossing. Zo kan een geautoriseerde zorgprofessional zelfstandig bij u binnen komen. 

Veilig, efficiënt en gebruiksvriendelijk

Voor zorgmomenten thuis is het nodig dat de zorgprofessional bij u naar binnen kan. Het kan voorkomen dat u, of uw naaste, niet zelf aan de deur kan komen om ons toegang te geven. Bijvoorbeeld door immobiliteit of een noodsituatie. In dat geval plaatsen wij een digitaal (slim) slot waarmee een geautoriseerde zorgmedewerker zichzelf kan binnenlaten.


Slim slot of sleutelkluis

Dit slimme slot is elektronisch, en vervangt uw huidige slot. Alleen de zorgmedewerkers die zorg verlenen aan u, kunnen het slot openen met een beveiligde app. Zelf opent u het slot met één van de zes meegeleverde sleutels.

Is het slot vervangen geen optie? Dan hangen wij een beveiligde sleutelkluis naast uw voordeur. In dit kleine kastje wordt de sleutel van uw voordeur bewaard. Alleen de zorgmedewerkers die zorg verlenen aan u, kunnen het kluisje openen met een beveiligde app. Zij gebruiken de huissleutel om de deur te openen en plaatsen de sleutel dan terug in de kluis. 

Wanneer u in de toekomst ook gebruik zou willen maken van Persoonsalarmering met professionele opvolging van Laurens, gebruiken wij ook deze digitale toegangsoplossing.


Veilig wonen

Laurens vindt het belangrijk dat u veilig kunt wonen. Daarom werken wij samen met partijen die gespecialiseerd zijn in slimme intra- en extramurale zorgoplossingen. De beveiliging van de digitale toegangssystemen is zorgvuldig getest en draagt de hoogste SKG certificering van drie sterren (extra zwaar inbraakwerend). 

Tarieven 2024

De kosten voor digitale toegang voor thuiszorg:

Abonnement Digitale Toegang (per maand) € 27,23 
Eenmalige aansluitkosten slim slot of sleutelkluis € 79,00 


Bent u lid van  Laurens BuurtPas?
Met de BuurtPas ontvangt u 15% korting op de eenmalige aansluitkosten. U heeft al een BuurtPas voor €22,75 per jaar. Kijk voor meer voordeel op
www.buurtpas.nl en meld u aan. 

 

Aanmelden voor digitale toegang

Om een digitale toegangsoplossing aan te vragen, kunt u dit aanmeldformulier invullen en aan ons terugsturen per post of per e-mail. 

 

Contact met ons

Wilt u graag meer weten, of heeft u vragen?
Dan kunt u terecht bij ons vakteam Digitale Toegang & Persoonsalarmering

  • Telefoonnummer: 010-3328080,
    bereikbaar tussen 9.00-16.30 uur ma-vrij
  • E-mail: persoonsalarmering@laurens.nl
  • Correspondentieadres: G.H. Betzweg 1, 3068 AZ Rotterdam

 

 

×

Zoeken