Zorg in de laatste levensfase

Wanneer u of uw partner of dierbare zorg nodig heeft in de laatste levensfase, staan we meteen voor u klaar.  Deze ingrijpende tijd brengt veel vragen en emoties met zich mee. 

Gespecialiseerde verpleegkundigen

Onze palliatief verpleegkundigen beschikken over de kennis en ervaring, die nodig zijn om u, uw naasten te ondersteunen in de laatste levensfase. In afstemming met de huisarts en andere betrokken zorgverleners adviseren zij u en uw naasten over alle aspecten van de palliatief terminale zorg. Of het nu gaat om emotionele ondersteuning of om adviezen en/of begeleiding: samen met u wordt de zorg afgestemd op uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte.

Locatie

Heeft u behoefte aan zorg op één van onze locaties, dan kan dat. Wilt u of uw partner of dierbare liever de laatste levensfase thuis doorbrengen dan zijn onze palliatief verpleegkundigen er voor u. Of, liever dicht bij huis, dan is het verblijven bij een hospice mogelijk. Wij doen er alles aan om deze periode draaglijker te maken.

Nachtzorg

Voor klanten die een levensverwachting hebben van minder dan drie maanden, dan is er ook nachtzorg. Een nachtdienst is een dienst van 23.00 uur tot 7.00 uur, waarbij de verzorgende of verpleegkundige de klant helpt en ondersteunt.

×

Zoeken