Palliatief terminale zorg thuis

Wanneer u of uw naaste zorg nodig heeft in de laatste levensfase, staan we direct voor u klaar.  Deze ingrijpende tijd kan veel vragen en emoties met zich meebrengen. 

Gespecialiseerde verpleegkundigen

Onze palliatief verpleegkundigen beschikken over kennis en ervaring om u en uw naasten te ondersteunen in de laatste levensfase. Samen met u wordt de zorg afgestemd op uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. In afstemming met de huisarts en andere betrokken zorgverleners verlenen zij palliatief terminale zorg. Dit kan ook gaan om emotionele ondersteuning, advies en/of begeleiding. 

Nachtzorg

In de laatste fase van de terminale zorg biedt Laurens ook nachtzorg van 23.00 uur tot 07.00 uur. Er is dan een verzorgende of verpleegkundige aanwezig die u en uw naasten helpt en ondersteunt.

Kosten

Deze zorg valt onder de Zorgverzekeringswet (ZvW) of wordt vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De palliatief verpleegkundige kijkt samen met u welke indicatie gesteld moet worden afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Voor zorg vanuit de Zorgverzekeringswet (ZvW) is iedereen verzekerd via het basispakket, deze zorg kent dan ook geen eigen bijdrage. Voor zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) kan een inkomensafhankelijke eigen bijdrage worden berekend.

Meer weten!

Bekijk de folder thuiszorg of bel 010 33 23 000

×

Zoeken