Zorgbonus medewerkers Laurens in december uitgekeerd

Alle medewerkers van Laurens ontvangen in december de zorgbonus van 1.000,-. op hun rekening. Dat maakte de Raad van Bestuur vandaag bekend. De overheid heeft het bedrag deze week aan de zorginstelling overgemaakt. Hierdoor is uitbetaling in december mogelijk. 

“Fantastisch nieuws”, aldus Hans Huizer, voorzitter Raad van Bestuur. "Wij zijn blij dat we 2020 met deze mooie blijk van waardering kunnen afsluiten. Een welverdiende beloning voor al onze medewerkers van wie we dit jaar enorm veel gevraagd hebben.” 

Hans Huizer liet al eerder weten de zorgbonus voor alle medewerkers te hebben aangevraagd. Volgens de Rotterdamse instelling is het onmogelijk onderscheid te maken in wie wel of geen recht heeft op de bonus. “Iedereen heeft ongelofelijk hard gewerkt en op zijn of haar manier een bijdrage geleverd. Of het nu gaat om de handen aan het bed, medewerkers van de facilitaire dienst of medewerkers in andere functies. De overheid kent de zorgbonus alleen toe aan bepaalde functies maar wij hebben besloten de bonus voor andere functies dan uit eigen zak te betalen.”

Overigens geldt wel een aantal criteria: zo moeten medewerkers in de periode tussen 1 maart en 1 september 2020 bij Laurens hebben gewerkt, in loondienst of als ZZP-er. Verder geldt de bonus niet voor stagiaires en mogen medewerkers de bonus niet al van een andere werkgever ontvangen.

Gerelateerde tags

Deel op social media

×

Zoeken