Wordt ook lid van onze cliëntenraad!

Wij zoeken enthousiaste leden voor de cliëntenraad voor kortdurende zorg: herstellen en revalideren voor met name ouderen. 

 

De cliëntenraad voor kortdurende zorg behartigt de gemeenschappelijke belangen van cliënten van een aantal locaties en het verpleegkundig technisch team van Laurens. Dit doet zij door contact te houden met haar achterban en te monitoren of het beleid van de organisatie en de daaruit voortvloeiende beslissingen overeenkomen met de wensen van de cliënten. Bijvoorbeeld over kwaliteit van zorg, welbevinden, voeding, hygiëne en geestelijke zorg. Over het beleid en de ontwikkelingen binnen de organisatie voert zij gesprekken met de directie en het management en brengt zij advies uit. 

Naast affiniteit met de ouderenzorg in het algemeen en bij voorkeur één of meerdere doelgroepen voor kortdurende zorg, vragen wij van u HBO werk- en denkniveau, enig bestuurlijk inzicht en ervaring, een positief-kritische houding ten opzichte van de kwaliteit en cliëntgerichtheid van de zorg, goede analytische, communicatieve en sociale vaardigheden en bij voorkeur enige financiële kennis. 

Aan de functie zal u waarschijnlijk circa 4 uur per week besteden. 

Vanuit Laurens bieden wij u hiermee een belangrijke en zinvolle vrijwilligersfunctie met bijbehorende vergoeding in een prettige werksfeer.

Lees hier meer informatie over kortdurende zorg, herstellen en revalideren.

Lees hier meer over het werk van de centrale cliëntenraad.

Heeft u interesse in deze functie? Neem dan contact op met Carola Gonggrijp (ambtelijk secretaris), email c.gonggrijp@laurens.nl of telefoon 0619210534. 

 

Deel op social media

×

Zoeken