Wat doet het met je relatie als je partner dementie krijgt?

Alzheimercafé dinsdag 19 november

Dementie is ingrijpend voor de betrokkene maar ook voor de partner en anderen uit de omgeving. Wat doet het met je relatie wanneer je naaste dementie krijgt? Vanavond een mantelzorger aan het woord...

Op dinsdag 19 november aanstaande is er weer een Alzheimercafé in Laurens Antonius Binnenweg. Deze avond deelt een mantelzorger haar ervaringen met betrekking tot een veranderend leven.

De inloop van het Café is van 19.00 - 19.30 uur. Het officiële gedeelte duurt van 19.30 - 20.30 uur. Na afloop is er ruimte om met lotgenoten en behandelaars na te praten. U bent van harte welkom. 

Voor wie? 

Iedereen die een vraag heeft over dementie kan in het Alzheimercafé terecht. Of het nu iemand is die onlangs heeft gehoord dat hij dementieheeft, iemand die zorgt voor een familielid met dementie of iemand die beroepshalve met dementie te maken heeft. Al deze mensen kunnen in het café leren van elkaars ervaringen en gebruik maken van de aanwezige kennis en kunde. Als u een bezoek aan het Alzheimercafé wilt brengen, kunt u gewoon langs komen en kijken hoe het in zijn werk gaat. U hoeft zich niet aan- of af te melden!

Bereikbaarheid

Antonius Binnenweg bevindt zich op enkele minuten lopen vanaf metrostation Eendrachtsplein, waar ook meerdere trams stoppen. Tramlijn 4 stopt op de Nieuwe Binnenweg zelf. Ook kunt u met de auto komen, er is gelegenheid om op eigen terrein te parkeren tegen een gereduceerd tarief.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over het Alzheimercafé.
Of neem contact op met organisator Marianne van Tol, via 06 19 49 30 93 of m.vantol@laurens.nl.

Deel op social media

×

Zoeken