Swingende start Beweegweek Senior Games Rotterdam

28 mei 2024

Deze hele week organiseren we op verschillende locaties laagdrempelige beweegactiviteiten voor cliënten en buurtbewoners.

LAURENS JOACHIMANNA DANSPALEIS 22

De Beweegweek loopt van 27 mei tot en met 31 mei. De hele week vinden aangepaste beweegactiviteiten plaats op onze locaties. Op het programma staat bijvoorbeeld wandelen, dansen, stoelyoga, duofietsen of beweegbingo.

Sportief startsein

Op maandagmiddag klonk bij woonzorglocatie Wilgenborgh het officiële startsein voor de sportieve week. Wethouder Zorg, Ouderen en Jeugdzorg, Ronald Buijt opende de activiteitenweek. In zijn speech benadrukte hij het belang van beweging, voor iedereen - jong en oud.

Voetjes van de vloer

Na de officiële opening konden de aanwezigen gelijk in beweging komen tijdens een swingende show van het Danspaleis. Op de maat van bekende gouwe ouwe hits, gingen de de voetjes gezellig van de vloer.

Samen bewegen: gezond én gezellig

Vitaliteit is belangrijk om gezond en gelukkig ouder te worden. Lichamelijke beweging verbetert niet alleen je conditie, maar ook je denkvermogen. Zelfs voor mensen met (beginnende) dementie. Bovendien zorgt samen bewegen voor meer energie, gezelligheid én voor sociale contacten. Laurens draagt graag bij aan het verbinden van mensen en wil met de Senior Games Rotterdam zoveel mogelijk senioren in beweging brengen.

Met dank aan de inzet van onze vriendenstichting Dignus en Sportbedrijf Rotterdam maken we dit initiatief mogelijk.

052024 Opening Senior Games 4
052024 Opening Senior Games 2