Senior Games Rotterdam combineert gezondheid met gezelligheid

3 september 2024

Van 60 tot 100-plus, alle Rotterdamse senioren zijn welkom om mee te doen aan de Senior Games Rotterdam en te ontdekken dat ouder worden geen beperking hoeft te betekenen voor sporten of sociale contacten. Van 9 tot en met 13 september 2024 organiseert Laurens, samen met Sportbedrijf Rotterdam en Dignus | Vriend van Laurens, weer de jaarlijkse Senior Games in Rotterdam.

14

Vitaal ouder worden

Met de Senior Games laten we senioren kennis maken met laagdrempelige en sociale beweegactiviteiten. Want (samen!) bewegen is gezond, en ook nog eens gezellig! Beweging helpt ons bij vitaal ouder worden. Daarom moedigen we iedereen aan om in beweging te komen, en vooral ook plezier te hebben.

2

Bewegen doen we samen

Tijdens de Senior Games Rotterdam staat de hele week in het teken van ‘samen bewegen’. Op meerdere Laurens locaties verspreid door de stad, bieden we sportieve activiteiten voor senioren aan. Van samen tafeltennissen tot dansen. En van stoelyoga tot senioren-boksen. Deze activiteiten zijn voor Laurens bewoners, vrijwilligers en mantelzorgers, maar ook familie, naasten en buurtbewoners zijn van harte welkom!

Het volledige programma 2024 met alle activiteiten en locaties is te vinden op de website van Senior Games Rotterdam: seniorgamesrotterdam.nl

11
Beweeg met ons mee tijdens de Senior Games Rotterdam!

Senior Games Finaledag

Op vrijdag 13 september sluiten we de Senior Games Rotterdam 2024 af met een sportieve en vooral feestelijke finaledag bij Sportcomplex Olympia. Alle Rotterdamse senioren zijn welkom om langs te komen en kosteloos mee te doen aan allerlei activiteiten!

Datum: Vrijdag 13 september
Locatie: Sportcomplex Olympia, IJsselmonde
Ontvangst: 10.30 uur
Start activiteiten: 11.00 uur

Kom ook en maak kennis met aangepaste sporten die gezondheid en gezelligheid combineren:

  • yoga,

  • boksen,

  • dansen,

  • indoor bowls,

  • drumble dance,

  • en een "val-niet training".

Er zijn foodtrucks waar u gratis koffie, thee en water kunt krijgen en zelfs een kleine maaltijd. Ook is er een tandheelkundige bus van Vitadent aanwezig waar u uw gebit kunt laten controleren of advies kunt krijgen. Tevens is er iemand aanwezig die uw hartslag kan meten.

Kortom een hele leuke en gezellige dag die om 14.30 uur eindigt. U kunt uiteraard ook een gedeelte van de dag langskomen!

3
Bewegen is gezond en gezellig!
Senior Games Rotterdam geeft betekenis aan actief ouder worden.
Lees meer

Veel dank aan onze partners Dignus | Vriend van Laurens en Sportbedrijf Rotterdam bij het realiseren van dit sportieve initiatief!