NLdoet bij locatie Laurens Antonius Binnenweg

Iedereen en vooral de vrijwilligers van NLdoet, gesteund door het Oranje Fonds, BEDANKT om deze dag te kunnen realiseren.

Na de zomer van 2016 werd op locatie Laurens Antonius Binnenweg, afdeling Laurentius het plan bedacht om de afdeling op te knappen met behulp van NLdoet. De klus werd aangemeld en al snel werd de afdeling benaderd door KWK Huisvesting & Vastgoed uit Rotterdam. Op vrijdag 10 maart 2017 zouden zij op vrijwillige basis de afdeling komen helpen opknappen.

Het was dan zover. Twaalf vrijwilligers stonden voor de deur. Na een kopje koffie ging iedereen hard aan de slag. De muren in beide woonruimtes kregen een kleurtje en de gangen werden opgefrist. Onze klanten brachten deze dag door op de dagbehandeling en werden daar verwend met muziek en iets lekkers.

De sfeer was gezellig en iedereen was behulpzaam. Rond 15.00 uur waren de muren geschilderd, de ramen gezeemd en de huiskamers gedweild en opnieuw ingericht. De klanten kwamen op een “frisse afdeling” en kregen een hapje en drankje om zo deze drukke maar gezellige dag af te sluiten.

Gerelateerde tags

Deel op social media

×

Zoeken