Geslaagd webinar over coronavaccin

Diederik Gommers beantwoordt vragen medewerkers Laurens

Sinds een aantal weken kunnen medewerkers in de verpleeghuiszorg zich laten vaccineren tegen corona. Medewerkers zijn niet verplicht zich te laten vaccineren, het is een blijft hun eigen keuze. Laurens vindt het ontzettend belangrijk om medewerkers zo goed mogelijk te informeren. Daarom organiseerden we donderdag 21 januari een webinar 'Vaccineren tegen COVID-19' met Diederik Gommers. Collega’s kregen tijdens deze interactieve sessie gelegenheid hun vragen te stellen.

Werking vaccin

Diederik Gommers lichtte nog eens toe waarom vaccineren tegen Covid-19 zo belangrijk is en hoe de vaccins nu precies werken. Daarna beantwoordde hij vragen die wij via de chat van onze medewerkers hadden ontvangen. De meeste vragen gingen over wat het vaccin doet, de tijd tussen de eerste en tweede vaccinatie, de bijwerkingen van het vaccin en de Britse variant van het coronavirus. 

Enthousiaste reacties

Wij bedanken Diederik Gommers voor alle informatie, antwoorden en waardevolle bijdrage. Collega's reageerden enthousiast en stelden zijn heldere uitleg enorm op prijs.

Medewerkers van Laurens kunnen het webinar terugkijken via intranet / MijnLaurens.  

 

Gerelateerde tags

Deel op social media

×

Zoeken