17 nieuwe medewerkers dankzij WelSlagen!

Certificaat aan huis uitgereikt

Laurens heeft er maar liefst 17 nieuwe medewerkers bij dankzij het project WelSlagen. Vorige week ontvingen de deelnemers hun certificaat. Vanwege de corona maatregelen gebeurde dat dit keer aan huis of op de locatie waar de deelnemer aan het werk is. 

Om toch even stil te staan bij de certificaatuitreiking, werd een online bijeenkomst georganiseerd. Hierin spraken bestuurder Hans Huizer, een vertegenwoordiger van de gemeente Rotterdam, een docent en een aantal werkcoaches de deelnemers toe. Zij spraken hun waardering uit voor de grote toewijding en inzet voor de bewoners ondanks de nu soms schrijnende situaties.

Aan de slag

Van de 17 deelnemers gaan er twee aan de slag als huiskamerbegeleider en helpende. Acht kandidaten starten met een opleiding voor verzorgende IG en zeven kandidaten beginnen volgende week met de opleiding voor niveau 2. Een mooi resultaat!

Leren en werken

Via het project WelSlagen volgen deelnemers twintig weken lang een traject dat hen voorbereidt op een BBL-baan in zorg en welzijn. De deelnemers krijgen één dag training per week en doen drie dagen per week praktijkervaring op bij een zorg- of welzijnsinstelling. Zo maken ze kennis met leren en werken in de praktijk. WelSlagen is een samenwerkingsproject van de gemeente Rotterdam, Laurens en Calibris Advies. 

Gerelateerde tags

Deel op social media

×

Zoeken