Met elkaar in Huize Sint Petrus

Samen met andere ouderen zelfstandig wonen

Met elkaar in Huize Sint Petrus betekent samen met andere ouderen zelfstandig wonen. 

Aanbod

Laurens biedt in Huize Sint Petrus een nieuw aanbod voor ouderen; zelfstandig wonen in combinatie met een vast welzijns- en dienstenpakket.

We verhuren 56 appartementen op de tweede en derde etage. Deze appartementen hebben eigen sanitaire voorzieningen en een pantry. De meeste woningen (30 en 33 m2) zijn geschikt voor één persoon, er zijn een paar woningen die ruimte bieden voor echtparen (42 m2). Het hele gebouw is toegankelijk voor rollatoren en rolstoelen.

U ontvangt dagelijks een avondmaaltijd, die u als u dat wilt samen met uw buren kunt eten. Hiervoor zijn per verdieping twee ruime ontmoetingskamers beschikbaar, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Daarnaast wordt een aantal maal in de week een open tafel georganiseerd in het restaurant op de begane grond. Ook wordt uw woning wekelijks schoongemaakt. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten. Heeft u een indicatie, dan kunt u een beroep doen op Laurens Thuiszorg.

Het wonen in Huize Sint Petrus is dan ook bij uitstek geschikt voor ouderen die graag met elkaar en met wat meer comfort wonen. U betaalt maandelijks huur, servicekosten en een vast bedrag voor een welzijns- en dienstenpakket. De totaalprijs ligt rond de 750 euro per maand.

Interesse?

Heeft u interesse in een van de 56 huurappartementen? Voor een afspraak of inschrijven kunt u bellen met 010 33 23 000.

Unieke samenwerking

Dit aanbod is mede mogelijk gemaakt door zorgkantoor DSW en gemeente Lansingerland. Door deze samenwerking blijft Huize Sint Petrus behouden voor de ouderen in Lansingerland. Laurens kan intensieve zorg blijven bieden aan 40 ouderen met een lichamelijke aandoening. Zij wonen op de begane grond en eerste etage. Daarnaast ontstaat een uniek huuraanbod van 56 appartementen voor kwetsbare ouderen in Lansingerland. Ook heeft Huize Sint Petrus een steunfunctie voor de wijk.

×

Zoeken