Met elkaar in Huize Sint Petrus

Samen met andere ouderen zelfstandig wonen

Met elkaar in Huize Sint Petrus betekent samen met andere ouderen zelfstandig wonen. 

Zaterdag 10 februari: open dag van 11.00 tot 16.00 uur. Kom ook!

Aanbod

Laurens start in Huize Sint Petrus met een nieuw aanbod voor ouderen; zelfstandig wonen in combinatie met een vast welzijns- en dienstenpakket.

We verhuren 56 appartementen op de tweede en derde etage. Deze appartementen hebben eigen sanitaire voorzieningen en een pantry. De meeste woningen (30 en 33 m2) zijn geschikt voor één persoon, er zijn een paar woningen die ruimte bieden voor echtparen (42 m2). Het hele gebouw is toegankelijk voor rollatoren en rolstoelen.

U ontvangt dagelijks een avondmaaltijd, die u als u dat wilt samen met uw buren kunt eten. Hiervoor zijn per verdieping twee ruime ontmoetingskamers beschikbaar, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Daarnaast wordt een aantal maal in de week een open tafel georganiseerd in het restaurant op de begane grond. Ook wordt uw woning wekelijks schoongemaakt. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten. Heeft u een indicatie, dan kunt u een beroep doen op Laurens Thuiszorg.


Het wonen in Huize Sint Petrus is dan ook bij uitstek geschikt voor ouderen die graag met elkaar en met wat meer comfort wonen. U betaalt maandelijks huur, servicekosten en een vast bedrag voor een welzijns- en dienstenpakket. De totaalprijs ligt rond de 750 euro per maand.


Interesse?

Heeft u interesse in een van de 56 huurappartementen? Kom dan naar de open dag in februari (datum volgt). U kunt dan een van de appartementen bekijken en u inschrijven voor een van de appartementen. Direct inschrijven kan natuurlijk ook, belt u dan naar 010 33 23 000.

Eind februari wordt bekeken of voldoende belangstelling is voor de appartementen. Bij voldoende inschrijvingen, start kort daarna de verhuur. Mochten er onvoldoende inschrijvingen zijn, dan worden de woningen mogelijk verhuurd aan een andere doelgroep.


Unieke samenwerking

Dit aanbod is mede mogelijk gemaakt door zorgkantoor DSW en gemeente Lansingerland. Door deze samenwerking blijft Huize Sint Petrus behouden voor de ouderen in Lansingerland. Laurens kan intensieve zorg blijven bieden aan 40 ouderen met een lichamelijke aandoening. Zij wonen op de begane grond en eerste etage. Daarnaast ontstaat een uniek huuraanbod van 56 appartementen voor kwetsbare ouderen in Lansingerland. Ook heeft Huize Sint Petrus een steunfunctie voor de wijk.

×

Zoeken