LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 08
locatie

Maasveld

  • Binnenplaats met gezellig terras
  • Stilteruimte ingericht op verschillende religies
  • Ruime appartementen met eigen badkamer
Maasveld
  • Maashaven Oostzijde 151
    3072 HS Rotterdam
  • 010 332 24 00

Middenin de bruisende Afrikaanderwijk ligt locatie Maasveld. Deze woonzorglocatie geeft zorg aan mensen met dementie of lichamelijke klachten. Dit huis is een afspiegeling van de wijk: de bewoners én medewerkers zijn een gezellige mix van culturen en religies.

Warm thuis
De bewoners omschrijven Maasveld als een warm thuis. Waar ruimte en aandacht is voor ieder mens, iedere cultuur en iedere achtergrond. Zo maakt iedereen graag tijd voor een praatje. Van de schoonmakers tot de teamleiders. En van bewoners tot vrijwilligers. De gezellige sfeer komt ook terug in onze gezamenlijke huiskamers en dagbestedingsruimte. Hier eten we samen of worden leuke activiteiten georganiseerd. Zoals sjoelen, muziekactiviteiten of creamiddagen. We gaan er samen met de bewoners ook graag op uit. Bijvoorbeeld naar het tuincentrum om kerstinkopen te doen, of varen over het Rotterdamse water.

Persoonlijke zorg
Onze medewerkers zorgen samen met de bewoners én hun naasten en mantelzorgers voor zorg op maat. Zorg die past bij de zorgvraag, maar ook bij de culturele achtergrond van de bewoner. We houden rekening met specifieke wensen als het gaat om maaltijden en tradities. Bewoners wonen in ruime appartementen met eigen badkamer op kleinschalige woongroepen. Hier delen zij een huiskamer en keuken met elkaar.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Maasveld ligt in de multiculturele Afrikaanderwijk: een bruisende wijk met heel veel leuke plekken. Zoals de botanische tuin, het zwembad en bekende winkels. En natuurlijk de Afrikaandermarkt: een van de grootste, gezelligste en kleurrijkste markten van Nederland. Al deze locaties liggen op loopafstand van Maasveld.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Rijnhaven.
2. Vervolgens moet u 4 minuten lopen naar Maashaven Oostzijde 151.
3. Hierna bent u gearriveerd bij locatie Maasveld.

Bereikbaarheid met fiets:route bepalen met Google Maps.

Parkeren: in de buurt is parkeergelegenheid.

Een kijkje bij Maasveld

LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 21
LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 18
LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 46
LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 43
LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 40
LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 32
LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 26
LAURENS MAASVELD BY BRANDONBAAN 25