De Wilgenborgh Aug2012 3
locatie

De Wilgenborgh

  • Bruisende ontmoetingsruimte
  • In een groene omgeving
  • Tijdelijk wonen mogelijk
De Wilgenborgh
  • Adriaan Kluitstraat 170
    3052 RJ Rotterdam
  • 010 418 02 35

Als thuis wonen door lichamelijke klachten niet meer gaat, is locatie De Wilgenborgh een warme plek. Met zorg op maat die past bij de wensen van de bewoners. Samen met hun familie kijken wij naar wat (nog) wél kan. In een huiselijke sfeer vol gezelligheid.

Warm thuis
Bij De Wilgenborgh is het ‘ons kent ons’. Dat komt door het dorpsgevoel, dat door de hele locatie te voelen is. Bijvoorbeeld in onze bruisende ontmoetingsruimte, waar vaak leuke activiteiten worden georganiseerd. Zoals kegelen, bingo of een thema-avond met live muziek. De bewoners van De Wilgenborgh wonen allemaal in een eigen appartement met een woongedeelte, slaap- en badkamer. Het appartement is helemaal naar eigen smaak in te richten, om er een fijn thuis van te maken.

Tussenstation
Wij staan niet alleen klaar voor de vaste bewoners, maar ook voor gasten. Bij De Wilgenborgh kunnen namelijk ook mensen terecht die wachten op een plek op een andere woonzorglocatie. Bijvoorbeeld na revalidatie of een ziekenhuisopname. Zij wonen hier tijdelijk, voordat ze verhuizen naar een andere locatie.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
De Wilgenborgh kijkt uit over de Bergse Plassen, waar mensen heerlijk kunnen wandelen. En als bewoners liever de drukte opzoeken, is het winkelcentrum om de hoek. Bovendien hoeven bewoners het terrein niet af, om lekker van het zonnetje te genieten. In de prachtige tuin zijn fijne wandelpaden en rustige zitplekken.

Wist u dat…
De Wilgenborgh gaat sluiten? Begin 2025 stopt de zorg op deze locatie. Tot die tijd is iedereen natuurlijk nog van harte welkom. Daarna zoeken we samen met bewoners en hun familie naar een passend nieuw thuis, op een van de andere locaties.