De Beukelaar noordoost rendering v2 20110920
locatie

De Beukelaar

  • Gezellige mix van religies en culturen
  • Kleurrijke binnenplaats
  • Stilteruimte ingericht op alle religies
De Beukelaar
  • West-Varkenoordseweg 95
    3074 HK Rotterdam
  • 010 332 65 00

Locatie De Beukelaar geeft zorg aan ouderen met dementie. Dat doen we met veel liefde én respect. Respect voor hun verleden, wensen en achtergrond. Samen met de bewoners en hun naasten gaan we voor zorg die past. Hier voelt iedereen zich thuis!

Welkom – مرحباً – Hoş geldiniz – Marhaban – Namasté
De groep bewoners van De Beukelaar bestaat uit een gezellige mix van culturen en religies. Deze zijn allemaal welkom. En worden begrepen door onze medewerkers, die zelf ook uit verschillende landen komen en meerdere talen spreken. Samen met nieuwe bewoners en hun naasten bekijken we welke woongroep het beste past. Bijvoorbeeld bij hun culturele achtergrond of zorgvraag. En we houden rekening met specifieke wensen als het gaat om maaltijden en tradities.

Samen meedoen
De Beukelaar bestaat uit zes kleine woongroepen, elk voor acht bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement met ruime badkamer. Samen delen bewoners een sfeervolle keuken en huiskamer, waar we vaak activiteiten organiseren, koken en eten. Of een feestje maken van elke religieuze of culturele feestdag. De is de algemene ruimte beneden de ideale plek voor gezellige ontmoetingen.

  • Instellingen aanpassen

De buurt
Onze locatie ligt tegenover een park met fijne wandelpaden. En om de hoek van winkelgebied Boulevard Zuid. Met bekende winkels, (internationale) supermarkten en horeca.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met OV vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Wilhelminaplein.
2. Aansluitend neemt u RET tram 23 richting Beverwaard tot tramhalteVarkenoordseviaduct.
3. Vervolgens moet u 6 minuten lopen naar West-varkenoordseweg 95.
4. Hierna bent u gearriveerd bij locatie De Beukelaar.

Bereikbaarheid met fiets: route bepalen met Google Maps.