Laurens De Beukelaar

'Ik zorg nog zoveel mogelijk voor mijn vader. Als ik er niet ben, weet ik dat hij in goede handen is.'

Laurens De Beukelaar is een verpleeghuis in de wijk Hillesluis, in Rotterdam Zuid. 
Deze locatie biedt plaats aan in totaal 48 bewoners en de woongroepen bestaan uit ongeveer 8 bewoners.

De opzet van De Beukelaar is er op gericht dat haar bewoners, een afspiegeling van de wijk Hillesluis met verschillende culturele achtergronden, zich zonder uitzondering thuis kunnen voelen.

Bij de groepssamenstelling wordt met de bewoners, familie en mantelzorgers bekeken binnen welke woongroep de bewoner zich het beste thuis zal voelen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden de specifieke omstandigheden, de mate van aansluiting bij andere bewoners, culturele achtergrond en eigen wensen.

Wij hebben aandacht voor multiculturele zorg en daarom geven wij ruimte aan specifieke wensen bij de begeleiding en behandeling, de maaltijden, tradities en het organiseren van verschillende momenten en feesten die van belang zijn vanuit ieders achtergrond. Ons personeel is er op toegerust om met diverse doelgroepen om te gaan. Wonen in De Beukelaar

Iedere woongroep beschikt, naast een eigen kamer/slaapkamer en badruimte, over een eigen huiskamer. Naast de dagelijkse verzorging wordt zo veel mogelijk in de woongroepen gegeten, begeleiding gegeven en activiteiten georganiseerd. Familie, mantelzorgers en vrijwilligers zijn nadrukkelijk welkom om, waar mogelijk, extra aandacht aan de bewoners te geven.

 

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en de faciliteiten.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Wilhelminaplein.
2. Aansluitend neemt u RET tram 23 richting Beverwaard tot tramhalte
Varkenoordseviaduct.
3. Vervolgens moet u 6 minuten lopen naar West-varkenoordseweg 95.
4. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens De Beukelaar.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

  • Wasruimte
  • Gebedsruimte
  • Wifi
  • Eigen zit-/slaapkamer
  • Gezamenlijke huis-/eetkamer
  • Culturele tv- en radiozenders
  • Winkelcentrum/markt op loopafstand
  • Ontmoetingscentrum
  • Activiteiten en/of uitstapjes
  • Rolstoeltoegankelijk

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken