Laurens De Beukelaar

'Ik zorg nog zoveel mogelijk voor mijn vader. Als ik er niet ben, weet ik dat hij in goede handen is.'

Laurens De Beukelaar is een locatie in Rotterdam Zuid. In De Beukelaar wonen ouderen met dementie. In kleinschalige groepen wordt er volgens de afspiegeling van de wijk Hillesluis multicultureel samengeleefd.

De multiculturele zorg komt duidelijk naar voren in het dagelijks leven; in maaltijden, behandelmethoden, tradities en feesten. Er wordt rekening gehouden met de wensen en achtergronden van de bewoners.

Wonen in De Beukelaar

Voel u thuis in de warme huiselijke sfeer van De Beukelaar, met veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning. In totaal is er plaats voor 48 bewoners. Iedere woongroep is volgens de leefstijl van de bewoners en dus met aandacht voor tradities en gewoontes van iedere cultuur.

Iedere woongroep beschikt over een eigen huis-/eetkamer. Als u wilt, kunt u daar wat eten of drinken en deelnemen aan activiteiten of ontspannen samen zijn. 

Er worden wekelijks verschillende culturele activiteiten georganiseerd. Ook kunnen de bewoners genieten van optredens, en zijn er uitstapjes waar de bewoners zich voor kunnen aanmelden. Naast deze activiteiten is er aandacht voor verschillende feestelijkheden.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.


Daarnaast biedt deze locatie specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is er voor iedere bewoner en gast altijd de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie.

  • Wasruimte
  • Gebedsruimte
  • Wifi
  • Eigen zit-/slaapkamer
  • Gezamenlijke huis-/eetkamer
  • Culturele tv- en radiozenders
  • Winkelcentrum/markt op loopafstand
  • Ontmoetingscentrum
  • Activiteiten en/of uitstapjes
  • Rolstoeltoegankelijk

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken