Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna is een woonzorglocatie in Rotterdam-Zuid voor ouderen met lichamelijke klachten of dementie. Er heerst een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Veel bewoners komen uit de nabije omgeving en vormen dan ook steeds meer een afspiegeling van de multiculturele buurt. De voorzieningen en activiteiten in Simeon en Anna sluiten hier op aan.

Bij Simeon en Anna staat u er nooit alleen voor. Met betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Als het nodig is kunt u ook intensieve zorg krijgen zodat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Onze medewerkers bieden ondersteuning op maat of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding.

Waarom Simeon en Anna?

  • Gezellige locatie nabij winkelcentrum Zuidplein in de levendige deelgemeente Feijenoord, waar bewoners en medewerkers veelal vandaan komen
  • Multiculturele wijk, waar onze voorzieningen prima op aan sluiten
  • Wekelijkse activiteiten en regelmatig uitstapjes
  • Een naar eigen smaak in te richten appartement

De buurt

Ons zorgcentrum ligt naast winkelcentrum Zuidplein waar altijd wat te beleven is. Het winkelgedeelte is makkelijk te bereiken met roltrap of lift. Er zijn ongeveer 150 verschillende winkels. Voor ieder wat wils dus! Ook de evenementenhal Ahoy, het Ikazia ziekenhuis en het theater Zuidplein zijn op loopafstand. Bovendien is Simeon en Anna goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.

Daarnaast biedt deze locatie specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is er voor iedere bewoner en gast altijd de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie.

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken