Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk, Bloemhof en Tarwewijk in Rotterdam Zuid. In deze locatie is alles erop gericht om tot op hoge leeftijd zelfstandig te kunnen wonen. Er heerst een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Veel bewoners komen uit de wijken rondom de locatie en zij vormen dan ook steeds meer een afspiegeling van deze multiculturele buurt. Onze voorzieningen en activiteiten sluiten hier prima op aan. Bij Simeon en Anna staat u er nooit alleen voor. Want als u een helpende hand kunt gebruiken, staan we voor u klaar. Met betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Als het nodig is, bieden wij ook intensieve zorg, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De medewerkers van Simeon en Anna bieden ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of invulling van uw dag.

Waarom Simeon en Anna?

  • Gezellige locatie nabij winkelcentrum Zuidplein in de levendige deelgemeente Feijenoord, waar bewoners en medewerkers veelal vandaan komen
  • Multiculturele wijk, waar onze voorzieningen prima op aan sluiten
  • Wekelijkse activiteiten en regelmatig uitstapjes
  • Een naar eigen smaak in te richten appartement

De buurt

Ons zorgcentrum ligt naast winkelcentrum Zuidplein waar altijd wat te beleven is. Het winkelgedeelte is makkelijk te bereiken met roltrap of lift. Er zijn ongeveer 150 verschillende winkels. Voor ieder wat wils dus! Ook de evenementenhal Ahoy, het Ikazia ziekenhuis en het theater Zuidplein zijn op loopafstand. Bovendien is Simeon en Anna goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.

Daarnaast biedt deze locatie specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is er voor iedere bewoner en gast altijd de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie.

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken