Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk, Bloemhof en Tarwewijk in Rotterdam Zuid. In deze locatie is alles erop gericht om tot op hoge leeftijd zelfstandig te kunnen wonen. Er heerst een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Met betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening.

Als het nodig is, bieden wij ook intensieve zorg, zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De verpleging, verzorging en invulling van uw dag sluit zo veel mogelijk aan bij uw behoeften en voorkeuren.

Waarom Simeon en Anna?

  • Gezellige locatie nabij winkelcentrum Zuidplein in de levendige deelgemeente Feijenoord, waar bewoners en medewerkers veelal vandaan komen
  • Multiculturele wijk, waar onze voorzieningen prima op aansluiten
  • Wekelijkse activiteiten en regelmatig uitstapjes
  • Een naar eigen smaak in te richten appartement
  • Prachtige, rustige tuin met een terras waar u ook zelf kunt tuinieren

Laurens Simeon & Anna wordt vernieuwd

We bouwen een nieuw woonzorgcentrum voor mensen met een intensieve zorgvraag.

De buurt

Ons zorgcentrum ligt naast winkelcentrum Zuidplein waar altijd wat te beleven is. Het winkelgedeelte is makkelijk te bereiken met roltrap of lift. Er zijn ongeveer 150 verschillende winkels. Voor ieder wat wils dus! Ook de evenementenhal Ahoy, het Ikazia ziekenhuis en het theater Zuidplein zijn op loopafstand. Bovendien is Simeon en Anna goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Zuidplein.
2. Vervolgens moet u 10 minuten lopen naar Strevelsweg 350.
3. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Simeon & Anna.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en haar faciliteiten.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast een actueel prijsoverzicht  beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken