Laurens Rubroek

Veel gezelligheid in sfeervol Crooswijk

In Crooswijk, één van de meest geliefde wijken van Rotterdam, ligt Laurens Rubroek. Het pand is licht en ruim en biedt woonruimte aan zo'n 150 ouderen. Rubroek heeft een heel eigen sfeer. Het ligt aan een rustige singel en ook dichtbij winkels en stadse gezelligheid. De ouderen die er wonen krijgen professionele verpleeghuiszorg. Rubroek bruist van de activiteiten en het restaurant nodigt uit tot een heerlijk diner.

Wonen in Rubroek

Een rustige wandeling langs de singel, gezellig winkelen in de buurt of gewoon thuis meedoen aan één van de vele activiteiten. En ook een kop koffie drinken of heerlijk eten in het restaurant; het kan allemaal in Laurens Rubroek waar de sfeer van het oude Crooswijk nog sterk aanwezig is. 

Als u niet meer zelfstandig kunt wonen, en een indicatie verpleeghuiszorg heeft, kunt u bij Rubroek een prettig appartement met eigen badkamer betrekken.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET tram 8 richting Kleiweg tot tramhalte Noorderbrug.
2. Vervolgens moet u 4 minuten lopen naar Crooswijksekade 15.
3. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Rubroek.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
Deze locatie heeft beperkte parkeergelegenheid in de buurt.
Het is hier betaald parkeren.

Eigen sfeer

Het pand heeft een heel eigen sfeer, sterk bepaald door het oude Crooswijk. Veel bewoners vinden dat prettig omdat zij vaak hun hele leven in de wijk hebben gewoond. De buurtbewoners vinden het op hun beurt weer gezellig om bij de ouderen van Rubroek langs te komen voor een kopje koffie of om een hapje te eten.

Zorg en activiteiten

In woonzorglocatie Rubroek krijgen ouderen professionele verpleeghuiszorg. Het deskundige en vriendelijke personeel staat 24 uur per dag voor hen klaar.

In Rubroek bruist het altijd van de activiteiten. Er is voor ieder wat wils, zoals bingo, handwerken en schilderen. Ook worden er vaak feestjes georganiseerd en treden er muzikanten op. Het warme eten is goed verzorgd. Op de menukaart staan vertrouwde maaltijden, maar de bewoners kunnen ook vaak iets nieuws proberen. Met hun bezoek kunnen zij à la carte eten.

Diensten dichtbij

Bewoners kunnen een bezoekje brengen aan de pedicure, de naastgelegen kapper, mondhygieniste of tandarts. Deze dienstverleners komen met alle plezier ook in het appartement. Rubroek organiseert regelmatig uitstapjes, bijvoorbeeld naar de dierentuin of het museum. Al die activiteiten maken het wonen in Rubroek extra aangenaam.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding geeft u een impressie van de locatie en haar faciliteiten. 

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken