Laurens Nijeveld

Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen met lichamelijke klachten of dementie. De locatie bevindt zich in de wijk Ommoord in het noordwesten van Rotterdam, en kenmerkt zich door een vriendelijke en open sfeer. De bewoners komen voornamelijk uit de omgeving. Door de aanwezige faciliteiten, waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken, maakt de locatie echt deel uit van de buurt.

Waarom Laurens Nijeveld?

  • Gezellige locatie in de rustige en groene wijk Ommoord
  • Bewoners komen voornamelijk uit omliggende wijken
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement
  • Talrijke faciliteiten en activiteiten, waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken
  • Een ontmoetingsplein en terrassen in Italiaanse sferen

De buurt

Ons verzorgingshuis staat aan de rand van een park en is omgeven door veel groen. De buurt straalt rust en natuurlijke schoonheid uit. Er zijn genoeg mogelijkheden om te gaan uiteten en te winkelen, maar ook voor sport en recreatie.

Elke woensdag is er markt voor de deur. Onze locatie is goed bereikbaar. Het metrostation Hesseplaats ligt op loopafstand en er is genoeg parkeerruimte.

gebouw

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en haar faciliteiten. 

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast een actueel prijsoverzicht  beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door.

×

Zoeken