Laurens Maasveld

β€˜Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer.’

Laurens Maasveld is een moderne, multiculturele woonzorglocatie voor ouderen met lichamelijke klachten of dementie. Maasveld ligt aan de Maashaven in de levendige Afrikaanderwijk in de deelgemeente Feijenoord. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Wonen in Maasveld

Maasveld heeft 60 eenpersoonsappartementen. Uw appartement is voorzien van een zit-/slaapkamer, een kitchenette en een badkamer. U heeft veel vrijheid om van uw appartement een persoonlijke en naar eigen smaak ingerichte woonruimte te maken. Voor mensen met dementie heeft Maasveld 30 appartementen. U heeft uw eigen appartement voorzien van een zit-/slaapkamer en badkamer. Overdag kunt u in de twee ontmoetingsruimten samen koffie of thee drinken, de maaltijden nuttigen en deelnemen aan activiteiten. Een vast team van medewerkers staat dag en nacht voor u klaar. Zo heeft u altijd vertrouwde gezichten om u heen.

De omgeving

Maasveld is gelegen aan de Maashaven in de gezellige en multiculturele Afrikaanderwijk in de deelgemeente Feijenoord. Op loopafstand bevindt zich het Afrikaanderplein. Twee keer per week is er een markt voor de deur. Maasveld is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Rijnhaven.
2. Vervolgens moet u 4 minuten lopen naar Maashaven Oostzijde 151.
3. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Maasveld.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
In de buurt is parkeergelegenheid.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en de faciliteiten.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast een actueel prijsoverzicht  beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door.

Γ—

Zoeken