Laurens Liduina

’Ik doe mijn boodschappen nog in de Bergse Dorpsstraat’

Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen met dementie. Liduina bevindt zich in het prachtige Hillegersberg, een wijk in het noorden van Rotterdam.

De locatie maakt duidelijk en herkenbaar deel uit van de buurt. De bewoners komen voornamelijk uit de wijk Hillegersberg. Zij willen graag in de omgeving van hun buurtgenoten wonen.

Waarom Liduina?

  • Stijlvolle locatie in het groenrijke Hillegersberg
  • Gezellige en typische Hillegersbergse sfeer
  • Bewoners komen voornamelijk uit de wijk
  • Wekelijkse activiteiten en regelmatig uitstapjes
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement

De buurt

Liduina ligt in een wijk met prachtige oude villa’s en mooie boomrijke, statige lanen. De sfeervolle tuin sluit hier goed bij aan. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De tram stopt op slechts 2 minuten wandelafstand.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.
- Voeding: € 62,28
- Vergoeding toiletrollen: € 3,46
- Kabel: € 5 per maand
- Huur televisie: € 1 per dag
- Telefoonabonnement: € 14 per maand
- Huur telefoon: € 0,50 per dag
- Opbergkast: € 10

Bekijk ook de uitgebreide informatie over de waskosten.

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

×

Zoeken