Laurens Liduina

'Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving'

Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige Hillegersberg, een wijk in het noorden van Rotterdam.

De locatie kenmerkt zich door de familiaire sfeer: voorkomend, gezellig en attent met veel aandacht voor ambiance. De kleinschalige opzet zorgt voor een huiselijk karakter.

Waarom Liduina?

  • Een mooie, groenrijke omgeving
  • 10 minuten lopen naar de Bergse Dorpsstraat, de winkelstraat van Hillegersberg
  • De locatie oogt kleinschalig en krijgt daardoor een familiaire sfeer
  • Dagelijks drukbezochte activiteiten zoals bloemschikken, koekjes bakken en filmavonden
  • Goede faciliteiten als een winkeltje ‘De Shopperie’ en een brasserie 
  • Mooi aangelegde tuin met ruim terras en diverse zitjes

De buurt

Liduina ligt in een wijk met prachtige, oude villa’s en mooie, boomrijke, statige lanen. Liduina is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De tram stopt op slechts 4 minuten loopafstand. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en haar faciliteiten.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door

 

×

Zoeken