Laurens Intermezzo Zuid

Revalidatielocatie Laurens Intermezzo Zuid aan de Motorstraat in Rotterdam-Zuid is sinds 27 oktober 2015 geopend. Bij Intermezzo Zuid kunt u onder professionele begeleiding revalideren, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval of ernstige ziekte. U verblijft in een gastvrije en moderne omgeving en krijgt een revalidatieprogramma op maat om zo optimaal mogelijk te herstellen. Intermezzo Zuid beschikt over 160 ruime, moderne éénpersoonskamers met een comfortabel bed, een ruime badkamer, een zitje, een bureau en een televisie. Verder is de hele locatie rolstoeltoegankelijk en rookvrij.

Meteen contact met de locatie?

Bel naar Intermezzo Zuid via 010 33 21 000

Laurens

In Laurens Intermezzo Zuid werken we aan de ontwikkeling van slimme en duurzame e-zorg. Het betreft een systeem in ontwikkeling dat helpt bij de veiligheid en zelfredzaamheid van onze gasten. Het gaat bijvoorbeeld om het registreren van activiteiten, aanwezigheid en lichaamsfuncties. Het uiteindelijke systeem kan cliënten, mantelzorgers of zorgmedewerkers alarmeren in de thuissituatie, maar ook in revalidatiecentra of zorginstellingen. Het ontwikkelen en testen van dit systeem kan mede door een bijdrage van de Europese Unie.

Waarom Laurens Intermezzo Zuid?

 • Revalidatie op maat onder begeleiding van een gespecialiseerd zorg-
  en behandelteam
 • Voor revalidatie na een beroerte, een orthopedische ingreep, 
  bij hart- longaandoeningen, COPD, Parkinson, maar bijvoorbeeld ook
  voor oncologische revalidatie
 • Intensieve samenwerking met ziekenhuizen in de omgeving
 • Moderne locatie volledig ingericht om te revalideren
 • Comfort en gemak voor een zo aangenaam mogelijk verblijf

De kamers

Intermezzo Zuid is een modern gebouw dat volledig is ingericht om te revalideren. De locatie beschikt over 160 ruime, moderne éénpersoonskamers die zijn voorzien van een comfortabel bed, een ruime badkamer, een zitje, een bureau en een televisie. Verder is de locatie rolstoeltoegankelijk. Let op: huisdieren zijn niet toegestaan!

Omgeving

Intermezzo Zuid is gevestigd in Rotterdam-Zuid op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein, vlakbij het Ikazia ziekenhuis. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Momenteel is er geen wachttijd voor verblijf in Intermezzo Zuid. De wachttijd is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kunnen mensen besluiten nog geen gebruik te maken van het geleverde aanbod en wordt de volgorde van opname mede bepaald door de urgentie.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro E richting Slinge tot metrostation Zuidplein.
2. Vervolgens moet u 9 minuten lopen naar Motorstraat 110.
3. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Intermezzo Zuid.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Alle benodigde faciliteiten en voorzieningen dragen bij aan het herstel. Er zijn behandel- en oefenzalen, een aangepaste fitnessruimte en een parkeergarage. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een gezellig grand café en een restaurant waar de klanten en gasten kunnen eten. En er is een mooi dakterras waar u heerlijk kunt zitten. Iedere verdieping is voorzien van een koffie/thee corner.

 • Receptie
 • Restaurant
 • Grand café
 • Koffiecorner op iedere verdieping
 • Behandel- en oefenzalen
 • Fitnessruimte
 • Dakterras
 • Winkelcentrum Zuidplein op loopafstand
 • Parkeergarage tegen betaling (Parking Rotterdam Zuid, inrit aan de Cilinderstraat)

U kunt ervoor kiezen om tegen betaling uw was door ons te laten verzorgen, uw kleding dient dan eenmalig door ons gemerkt te worden.

Daarnaast biedt deze locatie specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. De actuele prijzen van de wasregeling en de aanvullende diensten zijn voor iedere klant en gast beschikbaar. U kunt hiernaar vragen bij de receptie van de locatie.

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken