Laurens Huize Sint Petrus

Gezellige locatie met lange traditie

Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat al ruim 100 jaar. Huize Sint Petrus kenmerkt zich door de levendige en gemoedelijke sfeer. De locatie heeft van oudsher een katholieke achtergrond, maar natuurlijk is iedereen hier van harte welkom. In Huize Sint Petrus staat u er nooit alleen voor. Want als u een helpende hand kunt gebruiken, staan we voor u klaar. U kunt rekenen op betrokken en persoonlijke zorg en professionele dienstverlening. Indien nodig bieden wij ook intensieve zorg. De medewerkers van Huize Sint Petrus bieden ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding.

Waarom Laurens Huize Sint Petrus?

  • Gezellige locatie met een lange traditie in Berkel en Rodenrijs
  • Bewoners komen voornamelijk uit omliggende wijken
  • Huize Sint Petrus heeft van oudsher een katholieke achtergrond, maar vanzelfsprekend is iedereen met een andere levensovertuiging ook van harte welkom
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement
  • Talrijke faciliteiten en activiteiten, waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken

De buurt

Het woonzorgcentrum bevindt zich in een landelijke omgeving even buiten het centrum van Berkel en Rodenrijs, ten noorden van de stad Rotterdam. De wijk heeft een rustige uitstraling met veel eengezinswoningen. Huize Sint Petrus ligt aan de doorgaande weg van Zoetermeer naar Berkel en Rodenrijs en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Huize Sint Petrus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met een halte van de buslijn tussen Rotterdam en Zoetermeer voor de deur.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en de faciliteiten.

gebouw met kerk 3 dames

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door.

×

Zoeken