Laurens Dorpsveld

Woonzorglocatie Laurens Dorpsveld biedt zorg aan mensen met dementie. De locatie is klein en er heerst een gemoedelijke en open sfeer. De bewoners komen voornamelijk uit de omliggende wijken. Met de vele georganiseerde activiteiten, waar buurtbewoners ook graag aan meedoen, maakt de locatie echt onderdeel uit van de buurt.

Waarom Dorpsveld?

  • Een klein woonzorgcentrum met een gemoedelijke en open sfeer
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement
  • Bewoners komen voornamelijk uit omliggende wijken
  • Talrijke faciliteiten en activiteiten waar ook buurtbewoners graag gebruik van maken

De buurt

Dorpsveld bevindt zich in een typische volksbuurt in het zuiden van Rotterdam. Een aantal kleine winkeltjes zoals een bakker en een tabakswinkel liggen vlakbij. Grotere winkels vindt u op zo'n 10 minuten loopafstand. De wijk heeft een rustige uitstraling; het Zuiderpark is vlakbij. Verder is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er in de buurt voldoende parkeergelegenheid.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.
- Voeding: € 62,28. Dit bedrag ontvangt u, als u zelf voor de broodmaaltijden zorgt.
- Telefoonabonnement € 13,30. Maandelijkse abonnementskosten, exclusief gesprekskosten.
- Telefoonaansluitkosten eenmalig € 25,00

- CAI (kabelaansluiting) € 10,00 per maand. Is verplicht.

- Woonleefklimaat: € 11,00

- Huiskamerproject: € 7,50 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

×

Zoeken