Laurens Den Hoogenban

Een gezellige locatie met een dorpse sfeer

Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen uit Overschie en omstreken. De locatie kenmerkt zich door de gezellige en dorpse ‘ons kent ons’ sfeer. Zowel bewoners als medewerkers komen veelal uit de buurt. Door de voorzieningen en activiteiten, waar ook buurtbewoners graag gebruik van maken, maakt de locatie echt deel uit van de buurt.

Onze medewerkers hechten veel belang aan persoonlijke aandacht, service en een prettige sfeer. Zij bieden zorg en ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding.

Waarom Laurens Den Hoogenban?

  • Gezellige locatie in de wijk Overschie met een echte ‘ons kent ons’ sfeer
  • Bewoners en medewerkers komen vooral uit de buurt
  • Wekelijkse activiteiten en regelmatig uitstapjes
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement

De buurt

Den Hoogenban ligt in de wijk Overschie, een historische wijk met gezellige winkelstraatjes en een oude kern met dorpse sfeer. Den Hoogenban is het enige woonzorgcentrum in de wijk waardoor de huidige bewoners met name uit de buurt komen. 

Het woonzorgcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET Frequentbus 33 richting Meijersplein tot bushalte Van der Sasstraat.
2. Vervolgens moet u 1 minuut lopen naar Van der Sasstraat 61.
4. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Den Hoogenban.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
Deze locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Digitale rondleiding

Omdat persoonlijke rondleidingen door de corona richtlijnen op dit moment (nog) niet mogelijk zijn, maakten medewerkers van Den Hoogenban een digitale tour door de locatie. Zo kunnen potentiële cliënten en mantelzorgers toch een beeld krijgen van de faciliteiten van Laurens Den Hoogenban. 

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door.

×

Zoeken