Laurens Delfshaven

’Respect en ruimte voor religie en cultuur’

Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer. De bewoners hebben diverse culturele achtergronden. De voorzieningen en activiteiten in Delfshaven sluiten hier op aan. In een warme en huiselijke omgeving krijgt u zorg en ondersteuning die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding. Het uitgangspunt is respect en ruimte voor de beleving van de eigen religie en cultuur. Zo zijn onze medewerkers vertrouwd met een andere taal en cultuur naast de Nederlandse. 

Waarom Delfshaven?

  • Zeer moderne locatie in de multiculturele deelgemeente Delfshaven
  • Op loopafstand van winkels, voorzieningen en activiteiten
  • Gemoedelijke en gezellige sfeer
  • Kleinschalige woongroepen met vaste begeleiders
  • Medewerkers zijn vertrouwd met meerdere talen en culturen
  • Respect en ruimte voor de beleving van de eigen religie en cultuur

 

Wonen in Delfshaven

Delfshaven beschikt over 12 kleinschalige woongroepen. Per woongroep wonen acht bewoners samen. In de woongroepen is een omgeving gecreëerd die zoveel mogelijk lijkt op een thuissituatie. Iedere bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer. Deze kamer biedt privacy en kan naar eigen smaak worden ingericht. Iedere woongroep heeft een sfeervolle gezamenlijke huiskamer met een open keuken. Hier kunt u een kop koffie of thee drinken, de maaltijd nuttigen en deelnemen aan activiteiten.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET tram 24 richting Holy tot tramhalte Mathenesserplein.
2. Vervolgens moet u 1 minuut lopen naar Mathenesserlaan 500.
4. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens woonzorglocatie Delfshaven.

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
Deze locatie heeft beperkte parkeergelegenheid in de buurt. Het is hier betaald
parkeren.

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en haar faciliteiten. 

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

 

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door.

×

Zoeken