Laurens Cadenza Centrum

Heeft u een levensbedreigende en/of ongeneeslijke ziekte en nog maar kort te leven? Vind, samen met uw naasten, rust, zorg en comfort in Laurens Cadenza Centrum. U krijgt diverse vormen van zorg en ondersteuning op het gebied van palliatieve zorg. Cadenza Centrum is gelegen in het centrum van Rotterdam, in het gebouw Laurens Antonius Binnenweg. De kleinschaligheid zorgt voor een huiselijke sfeer. Teams van ervaren medewerkers, gespecialiseerde artsen en betrokken vrijwilligers bieden er professionele zorg.

Waarom Laurens Cadenza Centrum?

Cadenza Centrum biedt alles op het gebied van palliatieve zorg onder één dak:

  • Professionele medische, verpleegkundige en psychosociale zorg en begeleiding voor klanten en hun naasten
  • Mooie ruime locatie met voldoende privacy en een warme huiselijke sfeer
  • Zorg die zoveel als mogelijk wordt afgestemd op ieders unieke wens

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 6 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Het merendeel van de kosten voor de zorg die u ontvangt wanneer u in een zorginstelling woont, wordt betaald via de Wet langdurige zorg (Wlz). De Wlz is er voor mensen die de hele dag intensieve zorg of toezicht dichtbij nodig hebben. Hieraan is de voorwaarde verbonden dat u een Wlz-indicatie heeft ontvangen van het Indicatieorgaan CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Binnen de Wlz heeft u ook de mogelijkheid om thuis te blijven wonen.

Omgeving

Antonius Binnenweg ligt in het centrum van Rotterdam, op loopafstand van de levendige winkelstraat. De tram stopt voor de deur en er is in de directe omgeving parkeergelegenheid, deels op eigen terrein. Door de activiteiten en aanwezige faciliteiten, waar ook wijkbewoners graag gebruik van maken, maakt de locatie echt onderdeel uit van de buurt.

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

×

Zoeken