Laurens Avanze

'Hard werken en lekker eten'

Laurens Avanze is een kleinschalige en stijlvolle tot zorglocatie verbouwde monumentale boerderij. U kunt bij ons terecht voor herstel en revalidatie na een operatie, ongeval of ernstige ziekte. Het doel is altijd terugkeer naar huis. U verblijft in een rustige en gastvrije omgeving. Dagelijks werkt u hard aan uw herstel en u wordt daarin deskundig begeleid door onze medewerkers. Tussen het harde werken door kunt u uitrusten op uw eigen kamer of in het restaurant genieten van een vers bereide maaltijd uit de eigen keuken van Avanze.  Laurens

Revalidatie en herstel

Uw verblijf bij Avanze staat vanaf dag 1 in het teken van revalidatie en herstel. Dat betekent dat wij u stimuleren uw revalidatie spoedig op te starten. Wij doen dit door u te begeleiden in het zo snel mogelijk zelf oppakken van alle activiteiten die u thuis ook weer moet doen. Op die manier bereiden we u zo goed mogelijk voor op een snelle terugkeer naar zelfstandig thuis wonen.

In sommige gevallen kunt u eerder met ontslag en uw behandeling poliklinisch voortzetten. Als er aanpassingen in uw huis nodig zijn, bespreken we dit gedurende uw opname met u. Op die manier kunt u de aanpassingen op tijd realiseren.

Persoonlijk programma

Samen met u en uw naasten bespreken we uw mogelijkheden, wensen en doelen. Daarna gaat u werken aan uw herstel, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. U wordt daarbij begeleid door een team van deskundige medewerkers. Afhankelijk van uw persoonlijke programma en uw indicatie kan dit team bestaan uit artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten etc. Naast uw persoonlijke programma, kunt u deelnemen aan revalidatie en herstelgerichte groepsactiviteiten in de goed uitgeruste fitnessruimte.

Comfortabel verblijf

U vindt op Laurens Avanze 24 comfortabele eenpersoons kamers. Elke kamer is ruim en modern ingericht en beschikt naast een bed en kast over een gezellig zitje. Tevens is er een kluisje, koelkast en waterkoker. Daarnaast heeft elke kamer een eigen badkamer met douche en toilet. Op uw kamer heeft u gratis TV tot uw beschikking.

Laurens Avanze is rolstoeltoegankelijk en rookvrij (buiten is roken alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plek).

Restaurant

Voor de maaltijden kunt u terecht in het sfeervolle restaurant van Laurens Avanze. Lekkere en gezonde maaltijden dragen bij aan uw herstel. Daarom worden alle maaltijden dagelijks vers bereid in de eigen keuken van Avanze: afwisselend, gezond en verantwoord. In ons restaurant kunt u ook samen met uw gasten of anderen ontspannen onder het genot van een drankje.

Omgeving

Laurens Avanze bevindt zich op een unieke landelijke locatie aan een prachtige polderweg in Capelle aan den IJssel. Op loopafstand bevinden zich het Hitlandbos, een kinderboerderij en een golfbaan. De stijlvolle inrichting van de in 2010 verbouwde monumentale boerderij past daarmee helemaal bij de ambiance van de omgeving. Laurens Avanze is te bereiken met openbaar vervoer (metro op 15 minuten).

Avanze zorgt met haar kleinschaligheid voor een huiselijke sfeer, waar uw visite altijd welkom is.

Bereikbaarheid met OV
Vanuit Rotterdam Centraal:
1. Neem RET metro C richting De Terp tot metrostation Capelle Centrum.
2. Aansluitend neemt u RET bus 31 richting Oostgaarde tot bushalte Schermerhoek.
3. Vervolgens moet u 6 minuten lopen naar ‘S Gravenweg 355.
4. Hierna bent u gearriveerd bij Laurens Avanze

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
U kunt tijdens uw bezoek gratis parkeren op het terrein.

Service & kosten

Wilt u tijdelijk verblijven in Avanze, dan heeft u een aanmelding nodig vanuit het ziekenhuis voor DBC-revalidatie of ELV Hoogcomplex. ELV Hoogcomplex kan ook via de huisarts aangemeld worden. Onze kortdurende herstel- en revalidatietrajecten worden gefinancierd vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Als wordt vastgesteld dat u deze zorg nodig heeft, betaalt uw zorgverzekeraar grotendeels de kosten. U betaalt dan alleen het wettelijk eigen risico dat u voor dat jaar nog heeft openstaan.
Laurens Avanze biedt ook particulier verblijf. In dat geval betaalt u de kosten volledig zelf. U heeft voor particulier verblijf geen indicatie nodig. De kosten voor uw behandeling en verblijf betaalt u voorafgaand aan uw verblijf.

Waarom Laurens Avanze

  • Revalidatie en herstel op maat
  • Nauwe samenwerking ziekenhuizen
  • Gespecialiseerd zorg- en behandelteam
  • Kleinschalige sfeervolle locatie in landelijke setting
  • Rust en comfort
  • Dagelijks vers bereide maaltijden uit eigen keuken

Cliëntportaal

Het cliëntportaal biedt u, als cliënt of als (wettelijk) vertegenwoordiger van de cliënt, online toegang tot informatie uit uw zorgdossier of het zorgdossier van uw naaste. Lees verder >

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door. 

×

Zoeken