Laurens Avanze

'Het behandelplan is afgestemd op mijn thuissituatie.'

Als u kortdurend moet revalideren ná ziekenhuisopname, dan kan dat in Laurens Avanze. In deze kleinschalige, stijlvolle locatie is alles gericht op een spoedige revalidatie in een stimulerende omgeving. Samen met ons werkt u aan een spoedig herstel, zodat u zo snel mogelijk weer zelfstandig en veilig in uw thuissituatie functioneert en weer deelneemt aan het maatschappelijk leven.

Waarom Laurens Avanze?

  • Exclusief bestemd voor revalidatie na een operatie, ongeval of ernstige ziekte
  • Revalidatieprogramma afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen
  • Stimulerende omgeving met individuele behandelingen en op herstelgerichte groepsactiviteiten
  • Professionele en persoonlijke zorg en ondersteuning
  • Kleinschalige locatie op unieke, landelijke plek met sfeervolle ambiance
  • Eenpersoonsappartement met eigen badkamer
  • Dagelijks heerlijke en gezonde maaltijden, bereid in eigen keuken

Vooraf neemt u het revalidatieprogramma met ons door. Dit programma wordt in overleg met de behandelaars nauw afgestemd op uw wensen en de activiteiten die u thuis weer zelfstandig wilt oppakken. Naast uw individuele programma kunt u deelnemen aan herstelgerichte groepsactiviteiten.

Ter bevordering van uw revalidatie wordt u gestimuleerd om waar mogelijk en gewenst deel te nemen aan de activiteiten op de locatie, zoals u ook thuis gewend bent. Uiteraard vindt u bij deze activiteiten ondersteuning van onze medewerkers.

Diverse services

Standaardservices

Alles is bij Avanze gericht op uw spoedige herstel. Onder de standaardservice valt dan ook het op maat gemaakte revalidatieprogramma. Daarnaast kunt u voortdurend, naar eigen behoefte gebruik maken van de oefenfaciliteiten in de tuin en de omgeving. Dit maakt Avanze uniek ten opzichte van andere zorglocaties.

Aanvullende services

U kunt gebruikmaken van onze aanvullende services, zoals een bezoek van de kapper of pedicure op locatie, vervoer of begeleiding bij een ziekenhuisbezoek of een dagje uit. De extra services betaalt u per keer. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Aanvullende diensten

U heeft de mogelijkheid gebruik te maken van aanvullende diensten en/of producten. De tarieven hiervoor zijn als volgt:

  • Tv: € 28 per maand

Weer naar huis?

Mocht u na uw verblijf in Avanze nog zorg of aanvullende hulp nodig hebben, bijvoorbeeld zorg thuis, dan helpt Laurens u graag verder.

Wilt u tijdelijk verblijven in Avanze, dan heeft u een aanmelding vanuit het ziekenhuis voor DBC-revalidatie nodig. Onze kortdurende, intensieve revalidatietrajecten wordt gefinancierd via de Zorgverzekeringswet (Zvw).

Als in het ziekenhuis wordt vastgesteld dat u deze zorg nodig heeft, betaalt uw zorgverzekeraar grotendeels de kosten. U betaalt dan alleen het wettelijk eigen risico en eventueel vrijwillig eigen risico dat u voor dat jaar nog heeft openstaan.

Als u ervoor kiest uw was door ons te laten verzorgen, kost dat 56 euro per maand. U moet dan uw kleding (eenmalig) door ons laten merken, dat kost € 0,69 per kledingstuk.

Daarnaast biedt deze locatie specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is er voor iedere bewoner en gast altijd de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie.

Omgeving

Avanze bevindt zich op een unieke landelijke locatie aan een prachtige oude polderweg in Capelle aan den IJssel. Op loopafstand bevinden zich het Hitlandbos, een kinderboerderij en een golfbaan. De stijlvolle inrichting van de in 2010 verbouwde monumentale boerderij past daarmee helemaal bij de ambiance van de omgeving. 

De locatie is goed bereikbaar. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en er zijn bushaltes op loopafstand. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 400 meter afstand.

Vraag een rondleiding aan!

Bel met een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door. 

×

Zoeken