Werken aan de kwaliteit van onze zorg

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de zorg die wij leveren. En we willen voldoen aan de kwaliteitsnormen die gelden voor goede en veilige zorg. Kwaliteit is dan ook een belangrijk onderwerp in onze organisatie.

Kwaliteitsverslag

Het is onze missie om u te helpen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op uw eigen manier, in uw eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van uw eigen mogelijkheden. Wij zijn er voor ouderen van alle culturen, leeftijden en achtergronden. Onze naam ‘Laurens’ past bij onze missie. Laurens was een Romeinse weldoener, die in de derde eeuw opkwam voor mensen die dat nodig hadden. Het is een naam die we eer aan willen doen! Hoe we dit doen is beschreven in ons Kwaliteitsverslag.

Download hier ons kwaliteitsverslag 2018

Personele samenstelling

Voor het leveren van veilige en verantwoorde zorg zijn onze medewerkers cruciaal. Zoals gevraagd in het kwaliteitskader geven wij inzicht in onze personele samenstelling: hoeveel medewerkers wij inzetten voor onze zorg.

Keurmerken voor kwaliteit

HKZ-certificaat: hét kwaliteitscertificaat binnen de zorgsector

Alle locaties van Laurens én Laurens Thuiszorg hebben het HKZ-certificaat (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit ISO 9001-keurmerk betreft het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Het is een garantie dat we onze interne zaken goed op orde hebben, de klant principieel centraal stellen, betrouwbare resultaten kunnen presenteren en voordurend werken aan verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Voor meer informatie kijkt u op: www.hkz.nl

KWH-huurlabel voor Laurens Wonen

Wij beloven niet, we maken waar. Iedereen kan rekenen op persoonlijke aandacht, maar ook op professionaliteit en kwaliteit. Laurens Wonen is als officiële woningcorporatie in het bezit van het huurlabel van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Een keurmerk dat aantoont dat onze klanten tevreden over ons zijn. voor meer informatie over dit keurmerk kijkt u op: www.kwh.nl

 

×

Zoeken