Laurens De Wilgenborgh

'Ik geniet elke dag van het prachtige uitzicht op de tuin en het zonneterras.'

Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen met lichamelijke klachten of dementie. De locatie ligt dichtbij de Ringdijk in de wijk Schiebroek en biedt een prachtig uitzicht over de Bergsche Plassen.

De Wilgenborgh kenmerkt zich door een warme en sfeervolle ambiance. Onze medewerkers hechten veel belang aan persoonlijke aandacht en service. Zij bieden zorg en ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren of het nu gaat om verpleging of verzorging.

Wonen in De Wilgenborgh

De Wilgenborgh heeft 100 appartementen waarvan de helft met een prachtig uitzicht over de Bergsche Plassen. Uw grote appartement bestaat uit een zit/slaapkamer, een keuken en een badkamer. Hier heeft u privacy en alle vrijheid om er een naar uw smaak ingerichte woonruimte van te maken.

Waarom Laurens De Wilgenborgh

In De Wilgenborgh krijgt u zorg en ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging of verzorging.

  • Sfeervolle locatie in de groenrijke wijk Hillegersberg-Schiebroek
  • Grote appartementen waarvan de helft met uitzicht op de Bergsche Plassen
  • Veel privacy en een naar eigen smaak in te richten appartement
  • Zomers heerlijk buiten genieten in de prachtige tuin
  • Met een sfeervol ontmoetingsplein en alle faciliteiten binnen handbereik

De omgeving

De omgeving van Laurens De Wilgenborgh kenmerkt zich door veel groen, ruime lanen en mooie singels. Op loopafstand bevindt zich een klein winkelcentrum. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en de faciliteiten.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel naar een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure eens rustig door.

×

Zoeken