Laurens De Oudelandse Hof

'Verschillende verenigingen zorgen voor activiteiten en ontspanning'

Laurens De Oudelandse Hof is een woonzorgcentrum voor diverse doelgroepen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland. De Oudelandse Hof kenmerkt zich door levendigheid en gezelligheid. Door de aanwezige faciliteiten, waar buurtbewoners ook graag gebruik van maken, maakt de locatie echt onderdeel uit van de buurt. Onze medewerkers en de vele vrijwilligers hechten veel belang aan persoonlijke aandacht, service en een prettige sfeer. In een warme en huiselijke omgeving bieden wij zorg en ondersteuning op maat. Alle ondersteuning sluit aan bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verpleging, verzorging of dagbesteding.

Waarom De Oudelandse Hof?

  • Sfeervolle ambiance in een rustige omgeving
  • Een levendige, warme en gezellige sfeer
  • Kleinschalige woongroepen met vaste begeleiders
  • Een naar eigen smaak in te richten zit/slaapkamer

De buurt

Woonzorgcentrum De Oudelandse Hof ligt in de nieuwbouwwijk Meerpolder in Berkel en Rodenrijs, deelgemeente Lansingerland. De locatie heeft uitzicht op het sportpark.

Er zijn tal van voorzieningen aanwezig zoals een koffiegelegenheid, een theaterzaal en kapsalon. Buurtbewoners kunnen uiteraard ook van deze faciliteiten gebruikmaken. Het winkelcentrum is op loopafstand. 

Bereikbaarheid met OV
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Bus 174 stopt voor de deur. Metro lijn E stopt op station Berkel Westpolder, hier kunt u vervolgens bus 174 nemen. 

Bereikbaarheid met fiets
Route bepalen met Google Maps.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

 

Digitale rondleiding

Deze digitale rondleiding biedt u een impressie van het verpleeghuis en de faciliteiten.

Heeft u een Wlz-indicatie voor zorg met verblijf, dan betaalt u een eigen bijdrage als u 18 jaar of ouder bent. Ook als u ervoor kiest om de zorg thuis te ontvangen. Voor zorg met verblijf zijn er 2 soorten eigen bijdragen: een lage en een hoge eigen bijdrage. De eerste 4 maanden betaalt u meestal de lage eigen bijdrage. Daarna hangt het van uw persoonlijke omstandigheden (inkomen, vermogen, leeftijd en gezinssamenstelling) af of u een lage of hoge bijdrage gaat betalen. Het CAK berekent uw eigen bijdrage.

Deze locatie biedt specifieke aanvullende diensten, soms ook via derden. Op de locatie is voor iedere bewoner en gast de actuele prijs beschikbaar. Vraagt u daarnaar op deze locatie. 

 

 

Vraag een rondleiding aan!

Bel een medewerker van Laurens Entree via 010 33 23 000

Bekijk ook onze brochure!

Lees de brochure rustig eens door.

×

Zoeken