CVA-nazorg bij u thuis

De CVA-verpleegkundige maakt samen met u een plan van aanpak. Denk bijvoorbeeld aan sociaal-emotionele begeleiding en aanpassingen in uw huis. Ook gaat de verpleegkundige in gesprek met uw naasten wat een beroerte betekent. Verder zorgt de specialistisch verpleegkundige dat de zorg goed op elkaar is afgestemd, zodat u op een fijne manier langer thuis kan blijven wonen.

Rotterdam Stroke Service

Laurens is onderdeel van de Rotterdam Stroke Service. Dit samenwerkingsverband bestaat uit ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra en thuiszorg in Rotterdam. Samen proberen we de zorg voor u zo goed mogelijk te organiseren: de juiste zorg, door de juiste hulpverlener, op het juiste moment en op de juiste plaats.

Kosten

Deze zorg valt onder de Zorgverzekeringswet (ZvW) of wordt vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). De wijkverpleegkundige kijkt samen met u welke indicatie gesteld moet worden afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Voor zorg vanuit de Zorgverzekeringswet (ZvW) is iedereen verzekerd via het basispakket, deze zorg kent dan ook geen eigen bijdrage. Voor zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) kan een inkomensafhankelijke eigen bijdrage worden berekend.

Meer weten!

Bekijk de folder thuiszorg of bel 010 33 23 000

×

Zoeken