Samenbouwen

Samen bouwen we de 'nieuwe thuiszorg'

Op deze pagina vertellen we kort en bondig over de Transitie Thuiszorg en op wat voor manier alle 1350 thuiszorg collega's hieraan kunnen bijdragen.

Bekijk de animatie!

        Klik op de afbeelding
             voor de animatie  

 

 

 

 

 

Samen bouwen we ‘De Nieuwe Thuiszorg'. Het ‘samen’ is erg belangrijk. We willen iedereen de ruimte geven om mee te denken en te doen in de Transitie Thuiszorg. Daarom verzamelen we inzichten en ideeën van onze Thuiszorg collega’s. Dit doen we met de ‘Meningmeter’ opgevolgd door een 'Innovatiesessie'.  

Drie belangrijke thema's   

We zijn al een eind op weg met de transitie. Stap voor stap brengen we verandering teweeg. Niet méér doen maar juist de dingen anders én beter doen. De invulling bepalen we samen. Drie thema's staan centraal: 

  • Thema 1 - 'Het nieuwe normaal' > 'Het nieuwe bijzonder'
  • Thema 2 - 'De cliënt als zorgpartner'
  • Thema 3 - 'Het Thuiszorg Dreamteam'

Elk thema begint met een 'Meningmeter' opgevolgd door een 'Innovatiesessie'. Zo bouwen we gezamelijk aan 'De nieuwe Thuiszorg', op een manier die voor iedereen het beste werkt.

Uitkomsten 'Meningmeter 3' zijn bekend!

Ontdek wat de thuiszorg collega's denken over het Thuiszorg Dreamteam! 

Uitkomsten 'Meningmeter 1, 2 & 3'

We zijn heel blij met alle reacties op de eerste twee 'Meningmeters'. Meer dan 300 collega's gaven hun mening.

'Meningmeter 1' (Het nieuwe bijzonder):

'Meningmeter 2' (De cliënt als zorgpartner):

'Meningmeter 3' (Het Thuiszorg DreamTeam):


Wat gebeurt er met de resultaten❓

De resultaten zijn aan het Managementteam gepresenteerd. De inzichten worden vertaald naar concrete verbeterpunten. We bekijken hoe we de verbeterpunten kunnen samenvoegen met projecten en experimenten in de Transitie Thuiszorg. Tijdens de innovatiesessies wordt gekeken naar grotere verbeteringen die vernieuwend werken. Benieuwd naar alle verbeteringen? Houd deze pagina in de gaten!

Vul het 'Bouw mee(r)' formulier in!

Denken, durven en meedoen met de transitie. Grijp jij je kans? Je kunt spontane ideeën atijd aandragen via het ‘Bouw mee(r)’ formulier, dit is een digitale ideeënbox.

De WijLaurens app!

Vragen?

Heb je vragen over de Transitie Thuiszorg of het gebruik van de WijLaurens app? Stuur dan een mail naar thuiszorgpost@laurens.nl

×

Zoeken