Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar jou!

Vrijwilligers zijn zeer belangrijk voor Laurens. Ze geven het leven van onze klanten extra glans en maken meer activiteiten mogelijk. Een praatje, een glimlach, een schouderklopje, de waarde hiervan is niet in geld uit te drukken. Mede door de inzet van vrijwilligers kunnen wij klanten de meerwaarde bieden waar we als Laurens zo trots op zijn.

Werkwijze

Denk je erover om bij ons vrijwilligerswerk te gaan doen? Geweldig, je inzet is meer dan welkom. Wij hebben diverse mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk. Denk daarbij aan het ondersteunen bij diverse verenigingen en activiteiten zoals wandelen, fietsen, dansen, bloemschikken, schilderen, spelletjes doen en uitstapjes. Maar ook zoeken wij regelmatig mensen die willen helpen bij ziekenhuisbegeleiding, willen optreden als gastvrouw/heer of kunnen helpen met koken. Wij zoeken regelmatig vrijwilligers op verschillende afdeling, waaronder tijdelijk verblijf, langdurig verblijf of palliatieve zorg. Kortom de mogelijkheden zijn heel divers.

Procedure

Wanneer je bij ons aangeeft dat je graag vrijwilligerswerk zou willen doen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze teamleiders. Samen kijken we naar je wensen en talenten en naar wat jij voor onze klanten kunt betekenen.

Wat bieden wij?

Wij bieden onder andere:

  • Een goede werksfeer met persoonlijke aandacht en begeleiding
  • In overleg een reiskostenvergoeding 
  • Gratis koffie en thee
  • Een WA-verzekering 

Verder word je één keer per jaar als vrijwilliger in het zonnetje gezet en gaat je verjaardag of jubileum niet onopgemerkt voorbij.

Ben je enthousiast geworden? Je aanmelding als vrijwilliger ontvangen we graag. Stuur een mail naar vrijwilligerswerk@laurens.nl. We stellen het op prijs als je gelijk iets over jezelf en je motivatie vertelt. En vergeet niet je contactgegevens te vermelden!

 

 

 

×

Zoeken